[LSFD] ~ Caleb Lloyd

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Schnapp

Újonc
Adminsegéd
Február 26, 2026
8
4
Karakter
Caleb Lloyd
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Caleb Lloyd
Anyja neve: Michel Rose
Születési hely, idő: 1987/06/07 Las Venturas
Személyigazolvány száma: ID-BGQE8126
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Los Santos Jefferson Motel.
Telefonszáma: 1131009

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Érettségi
Intézmény neve:Las Venturas Secondary school
Végzettség megszerzésének ideje: 2005.06.24

Out Of Character ((OOC)):

Hogyan szólíthatunk?: Schnapp
Életkorod: 18
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: 7 éve, korán kezdtem.
Mióta játszol a WestMTA szerverén? Kb 5-6 hónapja.
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Itt még nem de máshol igen.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: https://imgur.com/a/p4csgUM
Mesélj magadról pár mondatban: Sziasztok, Jónásnak hívnak barátoknak csak Joni. 18. életévemet taposom, jelenleg 12. osztályos vagyok. Kis, csendes városban élek. Szabadidőmet barátaimmal töltöm, illetve videójátékokkal. Az MTA-t 2019-ben kezdtem, elég fiatalon. Most, valamivel érettebb fejjel kezdtem újra játszani az utóbbi 2 évben. Naponta ilyen 3-4 órát tudnék minimum szolgálatban tölteni de ennél akár többet is. Mivel magamról kell írjak itt, így pár tulajdonsággal megtoldanám a szöveg végét: jól tudok egy új társaságba beilleszkedni, aktív ember vagyok szinte mindenkivel megtudom találni a közös hangot, nyilván mint minden embernek nekem is vannak rossz tulajdonságaim amik között kiemelnék párat, elég makacs személyiségem van kifejezetten egy önszerető ember vagyok, illetve lusta vagyok. A közeljövőben szeretnék elkezdeni belekerülni az autóversenyzés világába azon belül is a rally szakágba.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Laikusként ami egyből eszembe jut az az hogy hőbutát kapott, arnyékba vinném biztosítanék számára hideg vizet illetve szénhidrátot.
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: A hólyagos égési sérülés az már a másodfokú égésnek számít, úgy kezdeném hogy azonnali hűtés langyos vagy hideg vízzel legalább egy 10-15 percen keresztül ezután steril gézlappal lefedem fontos hogy nem szorosan csak annyira hogy rajta maradjon.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Nyakrögzítőt akkor kell használni ha valaki nagyot esett autóbalesete volt vagy beverte a fejét és emiatt megsérülhetett a nyaki gerince. Akkor is kell ha eszméletlen mert ilyenkor muszáj fixen tartani a fejét nehogy egy rossz mozdulattól lebénuljon.
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Elektromos tüzet soha nem oltunk vízzel mert megráz az áram hanem először gyorsan le kell csapni a biztosítékot. Ha ez megvan akkor porral oltóval vagy egy nehéz takaróval lefojtva lehet eloltani a lángokat.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?: Sugárcső és tömlő: Ezzel lövik a vizet vagy a habot a lángokra amikor komolyabb épület- vagy avartüzet kell eloltani. Feszítő-vágó berendezés: Ez egy bivalyerős hidraulikus olló amivel autóbaleseteknél átvágják a kocsi kasztniját hogy kimentsék a beszorult embereket. Motoros láncfűrész: Ezzel vágják ki a kidőlt fákat az utakról viharok után vagy darabolják fel a tetőszerkezetet ha parázslik a gerenda. Légzőkészülék: Ezt veszik fel a tűzoltók a hátukra és az arcukra ha mérgező füsttel teli égő házba vagy pincébe kell bemenniük menteni. Kihúzható létra: Ezzel másznak fel a magasabb emeletekre vagy a tetőre ha elzárta a tűz a lépcsőházat és ki kell hozni valakit az ablakból.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?: Félautomata defibrillátor: Ezzel adnak le elektromos sokkot ha valakinek hirtelen megáll a szíve hogy újrainduljon a normális szívverés. Lélegeztető ballon és maszk: Ezzel fújnak levegőt vagy oxigént a beteg tüdejébe ha leállt a légzése vagy nagyon nehezen kap levegőt. Vákuummatrac: Ez egy speciális ágy ami rásimul a testre és megkeményedik így teljesen mozdulatlanul tartja a beteget ha súlyos balesetnél gerincsérülés gyanúja van. Infúziós állvány és szerelék: Ezzel juttatnak folyadékot vagy fontos gyógyszereket közvetlenül a beteg vénájába például ha kiszáradt vagy nagyon vérzik. Pulzoximéter: Ez az a kis csipesz amit a beteg ujjára tesznek és pillanatok alatt megméri a pulzust meg azt hogy mennyi oxigén van a vérében.

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2026.06.04.
Aláírás: Caleb Lloyd
LSFD.png

LSFD.png

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.

Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.

Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!

((OOC Megjegyzés: Linkre kattintva keress fel minket.
))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2026.06.04.

Aláírás: Director - Ryan Everett

LSFD.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.