LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
Roland, RoliHány éves vagy?
24Mutatkozz be röviden.
Roli vagyok, 24 éves jelenleg gumiszervízben dolgozok mint mindenes. Meló utáni elfoglaltságaim közé tartozik az mta, lol és irl tevékenységek pl a saját autóim rendbetétele. Jelenleg egy e46om van de alapjárat mindig is a japán vonalat erősítettem két is200-al, 2 nb és egy na mx-5-el és 2 civicem is volt már. Voltam már szerelő még az mta fénykorában különböző rp szervereken de egy jó ideje már nem voltam jelen sehol. Mostani rp-s visszatérésemet pedig itt szeretném nyomni.Mi az accountod ID-je?
904Hány játszott perccel rendelkezel?
1920Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Hétköznapokon 17 után két órát simán átlagban, hétvégén pedig sok mindentől függ de pár órától egészen 10+ óráig terjed az intervallumRendelkezel Discord fiókkal?
[+]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[+]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/S6VUYB6Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
TermészetesIC RÉSZ
Teljes neve:
Kenny R WallaceSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
2001.10.10Édesanyja leánykori neve:
Maria LouwelliBejelentett lakcíme:
Los Santos, CommerceRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Csak az otthoni saját projektekMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[X]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Mindig is egy műszaki ember voltam. Mérnöki diplomám segít az autószerelésben és annak megértésében, az élet minden területén a szerelést kerestem és abban találtam meg magamat.Miért Önt válasszuk?
Szerelési tapasztalat, jó kommunikáció, jó csapatmunka, egyedül is képes vagyok munkát végezni.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[-]15:00-18:00[X]18:00-22:00[X]22:00-23:59[X]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Kiszűri az olajban lévő szennyeződéseket.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Egy példa ha a hűtőrendszerben eltömődé vagy, komolyabb szivárgás(ezáltal hűtővíz hiány) lép fel így nem képes a motor hűtésére ezért az túlmelegszik.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motor kenésének biztosítására szolgál. Az 5W-30 és 10W-40 számok és betűk a motorolaj viszkozitástjelölik: az első szám a hideg, a második szám pedig a meleg üzemi hőmérsékleten való folyási tulajdonságot, a W pedig a telet jelenti.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A járművek hibakódjainak feltárására.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1. A jármű bemelegítése.
2. Olajleeresztő csavar kicsavarása.
3. Olaj leeresztése, megvárása még lecsöpög.
4. Olajszűrő cseréje.
5. Leeresztő csavar visszatekerése, lehetőleg új tömítéssel.
6. Új olaj feltöltése.
7. Szintellenőrzés, járatás, úrja szintellenőrzés.
8. Szükség esetén + olaj rátöltése.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Kenny R Wallace
Kelt: 2026.09.30.
Kelt: 2026.09.30.