Kenny R Wallace jelenkezési lap

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Roleee

Újonc
Szeptember 30, 2026
1
0
Karakter
Kenny R Wallace
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP​

OOC RÉSZ​

Hogyan szólíthatunk? Roland, Roli
Hány éves vagy? 24
Mutatkozz be röviden. Roli vagyok, 24 éves jelenleg gumiszervízben dolgozok mint mindenes. Meló utáni elfoglaltságaim közé tartozik az mta, lol és irl tevékenységek pl a saját autóim rendbetétele. Jelenleg egy e46om van de alapjárat mindig is a japán vonalat erősítettem két is200-al, 2 nb és egy na mx-5-el és 2 civicem is volt már. Voltam már szerelő még az mta fénykorában különböző rp szervereken de egy jó ideje már nem voltam jelen sehol. Mostani rp-s visszatérésemet pedig itt szeretném nyomni.
Mi az accountod ID-je? 904
Hány játszott perccel rendelkezel?1920
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Hétköznapokon 17 után két órát simán átlagban, hétvégén pedig sok mindentől függ de pár órától egészen 10+ óráig terjed az intervallum
Rendelkezel Discord fiókkal? [+]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [+]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/S6VUYB6
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Természetes

IC RÉSZ​

Teljes neve: Kenny R Wallace
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 2001.10.10
Édesanyja leánykori neve: Maria Louwelli
Bejelentett lakcíme: Los Santos, Commerce
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Csak az otthoni saját projektek
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[X]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Mindig is egy műszaki ember voltam. Mérnöki diplomám segít az autószerelésben és annak megértésében, az élet minden területén a szerelést kerestem és abban találtam meg magamat.
Miért Önt válasszuk? Szerelési tapasztalat, jó kommunikáció, jó csapatmunka, egyedül is képes vagyok munkát végezni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[X]18:00-22:00
[X]22:00-23:59
[X]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK​

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Kiszűri az olajban lévő szennyeződéseket.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Egy példa ha a hűtőrendszerben eltömődé vagy, komolyabb szivárgás(ezáltal hűtővíz hiány) lép fel így nem képes a motor hűtésére ezért az túlmelegszik.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motor kenésének biztosítására szolgál. Az 5W-30 és 10W-40 számok és betűk a motorolaj viszkozitástjelölik: az első szám a hideg, a második szám pedig a meleg üzemi hőmérsékleten való folyási tulajdonságot, a W pedig a telet jelenti.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A járművek hibakódjainak feltárására.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1. A jármű bemelegítése. 2. Olajleeresztő csavar kicsavarása. 3. Olaj leeresztése, megvárása még lecsöpög. 4. Olajszűrő cseréje. 5. Leeresztő csavar visszatekerése, lehetőleg új tömítéssel. 6. Új olaj feltöltése. 7. Szintellenőrzés, járatás, úrja szintellenőrzés. 8. Szükség esetén + olaj rátöltése.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.​
Aláírás:Kenny R Wallace
Kelt: 2026.09.30.
​

Tisztelt Kenny R Wallace!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Kenny R Wallace!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.