- Június 11, 2025
- 73
- 163
- Karakter
- Martin Johns
Panasztevő InGame neve:
► Martin Johns ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Rendvédelem ◄
Panasz leírása, kifejtése, oka:
►
Az előző rendvédelmi szervekre nyitott PK-ban (https://forum.westmta.com/threads/kilian-kane-vanguards-luno-maia-pd-valamennyi-tagja-kodeein.9652/) is szerepelt rengeteg videós bizonyíték, az még is elutasításra került mivel ezekre rá lett fogva hogy véletlen, vagy kiszámíthatatlan helyzetekből adódó szabálytalanságok voltak holott szerintem elég egyértelműek a videók. Ezt a mértékű már "KORRUPCIÓNAK" nevezhető hozzáállást egyik illegális frakció sem tolerálja tovább. Én úgy gondolom hogy mi meg tettünk mindent annak érdekében hogy a félreértések emberi keretek között megbeszélésre kerüljenek de mint mondtam kéréseink látszólag süket fülekre találtak. Elegünk van a folyamatos Derby,DM,PG jelenségekből, elegünk van abból hogy az autóinkon folyamatos körözés van mivel nem képesek leszedni a rendvédelmisek egy sikertelen akció után és elegünk van hogy minden esetben a rendvédelemnek van igaza, ha szankcionálásra kerül a sor az illegál frakciók tagjai mindig jailt kapnak, a rendvédelem pedig maximum szóbeli figyelmeztetést. Előfordult már többször hogy videós bizonyítéklett terítékre hozva a rendvédelem ellen, mégis el lett intézve annyival az ügy hogy továbbítom egy rendvédelmis vezetőségi tagnak, ebből valószínűleg sosem lett semmi. Hozzátennék pár VALÓS indokot az előző PK-ból:
-jelvény nélküli intézkedés kapcsán azt se tudjuk hogy PD vagy SASD
-IRS ott se lehet akciókon
-/editweapons silencer van nálad és nem látható feltétlen mert a kezedben futsz vele vagy elrejtőzől egyből darálva vagy akkor is (értem én hogy szabályzat kimondja hogy láthatónak kell lenni fegyvernek de nem reális hogy nagykalival egyből letúrja azt aki pisztollyal az oldalán pakolja a kazikat ATM-ből és pont abból a szögből nem egyértelmű a rendőrnek hogy van-e nála fegyó vagy se)
Sajnos ez a konfliktus odáig fajult hogy emberek e miatt hagyják el a frakciójukat vagy akár magát a szervert. ◄
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
►
◄
Megjegyzés:
► Ha ez nem elég bizonyíték, akkor nem tudom mi az. ( A videós bizonyítékok több illegális frakció által lettek összegyűjtve) ◄
Utoljára szerkesztve: