Fekvőrendőrök a forgalom lassítására.

WalterPapy

Kivételes tehetség
SzerverAdmin
Június 1, 2025
551
214
26
Budapest
www.youtube.com
Karakter
Mehrdad Al-Hammidi
westlogomanager.png

InGame neved:
Mehrdad Al-Hammidi

Ötleted:
A városban lévő forgalmasabb helyekre lehetne telepíteni fekvőrendőröket annak érdekében, hogy ott ne száguldozzanak. Ezeknek szerintem lenne visszatartó ereje, ha megfelelő helyre vannak lerakva, csökkenhetné a nagy sebességből következő balesetek számát.

Megjegyzés:
Pár példa, hogy hova tennék. Városháza elé mehetne kettő is, egy a rendőrség felől, egy az FBI felől. Autókereskedés előtti egyenes szakasz. A zacis melletti két párhuzamos utcába és a bank elé.

Támogatom, valamilyen szinten lassítaná ezt a felgyorsult, már-már irreális sebességeket.

Támogatom! De olyan fekvőrendőr legyen ha 200al belemegy valaki dobja fel a holdig! Főként a rend éber őreinek lenne megfelelő mert tegnap este ahogy Los Santos utcàin 45ös tempóval kocsikàztam hátulról egy kedves rendőri egység a Dodge Hellcatel olyan szépen telibebaszott én meg a buszmegállóban köttem ki autóstól. Jelzem hang és fény jelzés nélkül volt és vagy 150-200km/h sebességel csaptak telibe! Persze ott hagytak mintha mi sem történt volna az autó szinte totálkár lett!

• Kedvelés
Reactions: Nemes