InGame neved:
► Miles Barrett◄
Ötleted:
► Közlekedési és környezeti infrastruktúra fejlesztése◄
Megjegyzés:
► Sziasztok!
Lehetséges, hogy egy hülye ötletet fogok kiírni, de először is Las Venturas-ból kiindulva hozom létre az ötletet.
A szerveren nem nagyon láttam közlekedési táblákat, fekvőrendőröket stb-ehhez köthető dolgokat. Emellett az alap gta san andreasos piros lámpákból temérdeknyi, szerintem már nem reális mennyiség található a szerveren. Jó lenne ezeket a dolgokat átgondolni, nem a rendvédelem énem beszél belőlem (jaj milyen jó lesz stop táblát campelni) - szimplán jobban feldobná a szervert.
Mire is gondolok pontosan?
-LV-ben csomó trafival találkoztam, ami bemér, de egyébként nem tudsz róla hogy mennyivel is lehet menni az adott útszakaszon. Okés, tudom a kreszet, hogy mennyivel lehet menni viszont jó lenne ha legalább ilyen táblák lennének, de a közlekedési táblák mégjobban feldobnák ezt.
Egyre több élet van Las Venturason belül, lehetne kicsit füvesíteni, szebb környezetet felépíteni neki.
Egyik legidiótább ötletem:
LV-ben az első kereszteződés, ahol autópálya van a határ után van. Balra ugyebár maga a depó, jobbra már kaszinó fele indulhatunk. Lehetne ott akár egy kisebb körforgalmat építeni, tudom sokan kifogtok röhögni de színesítené a szervert.◄