Emma Jackson - Jelentkezési lap

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

West_.00

Újonc
Április 4, 2026
6
1
Karakter
Emma Jackson
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? West
Hány éves vagy? 17
Mutatkozz be röviden. Sziasztok West vagyok. 17 éves vagyok. 2024 óta MTA-zok, és kb 5 hónapja játszok a szerveren aktívan. Szeretem az itteni közösséget, szeretek kikapcsolódni a szerveren. Régóta gondolkozok azon, hogy jelentkezzek szerelőnek, és úgy döntöttem, hogy mostmár meg is teszem.
Mi az accountod ID-je? 5854
Hány játszott perccel rendelkezel?26.000
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Napi 3+ óra, változhat.
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/9HjdYM9
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Átolvastam, megértettem.

IC RÉSZ

Teljes neve: Emma Jackson
Születési helye: Las Venturas
Születési ideje: 2004.12.10.
Édesanyja leánykori neve: Downey Isabella
Bejelentett lakcíme: Redsands West
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen, minimálisan
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[X]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Régóta gondolkozom hogy csatlakozom, ismerem az ottani közösséget, és odaillőnek érzem magam.
Miért Önt válasszuk? Alkalmasnak érzem magam, hogy aktív tagja legyek ennek a közösségnek. Továbbá könnyen megtanulok, ezáltal jól tudnám végezni a feladatom.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00
[X]15:00-18:00
[X]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Megszűrje az olajat a szennyeződésektől, ezáltal védje a motort
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Nem megfelelő hűtés, ventillátor meghibásodás, vízpumpa meghibásodás, hűtőfolyadék hiánya
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj kenésre, hűtésre és tisztításra van. A számjelzések a viszkozitást jelölik. A W előtt lévő szám hidegindításnál, a második szám pedig üzemi hőmérsékleten az olaj sűrűségét mutatja.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hibakódok olvasására. Megkönnyíti a hibák gyors diagnosztizálását.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
A motor bemelegítése után az autót felemeljük, leengedjük a használt motorolajat, majd kicseréljük az olajszűrőt. Ezt követően a gyártó által előírt típusú és mennyiségű friss motorolajat betöltjük, végül ellenőrizzük az olajszintet, valamint meggyőződünk arról, hogy nincs szivárgás.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Emma Jackson

Kelt: 2026.07.01. - 20:58

• Imádom
Reactions: ahabala
Tisztelt Emma Jackson!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Imádom
Reactions: West_.00
Tisztelt Emma Jackson!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Kedvelés
Reactions: West_.00
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.