- Április 4, 2026
- 6
- 1
- Karakter
- Emma Jackson
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
WestHány éves vagy?
17Mutatkozz be röviden.
Sziasztok West vagyok. 17 éves vagyok. 2024 óta MTA-zok, és kb 5 hónapja játszok a szerveren aktívan. Szeretem az itteni közösséget, szeretek kikapcsolódni a szerveren. Régóta gondolkozok azon, hogy jelentkezzek szerelőnek, és úgy döntöttem, hogy mostmár meg is teszem.Mi az accountod ID-je?
5854Hány játszott perccel rendelkezel?
26.000Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Napi 3+ óra, változhat.Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/9HjdYM9Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Átolvastam, megértettem.IC RÉSZ
Teljes neve:
Emma JacksonSzületési helye:
Las VenturasSzületési ideje:
2004.12.10.Édesanyja leánykori neve:
Downey IsabellaBejelentett lakcíme:
Redsands WestRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen, minimálisanMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[X]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Régóta gondolkozom hogy csatlakozom, ismerem az ottani közösséget, és odaillőnek érzem magam.Miért Önt válasszuk?
Alkalmasnak érzem magam, hogy aktív tagja legyek ennek a közösségnek. Továbbá könnyen megtanulok, ezáltal jól tudnám végezni a feladatom.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Megszűrje az olajat a szennyeződésektől, ezáltal védje a motortMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Nem megfelelő hűtés, ventillátor meghibásodás, vízpumpa meghibásodás, hűtőfolyadék hiányaMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj kenésre, hűtésre és tisztításra van. A számjelzések a viszkozitást jelölik. A W előtt lévő szám hidegindításnál, a második szám pedig üzemi hőmérsékleten az olaj sűrűségét mutatja. Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hibakódok olvasására. Megkönnyíti a hibák gyors diagnosztizálását.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
A motor bemelegítése után az autót felemeljük, leengedjük a használt motorolajat, majd kicseréljük az olajszűrőt. Ezt követően a gyártó által előírt típusú és mennyiségű friss motorolajat betöltjük, végül ellenőrizzük az olajszintet, valamint meggyőződünk arról, hogy nincs szivárgás.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Emma Jackson
Kelt: 2026.07.01. - 20:58
Kelt: 2026.07.01. - 20:58