Dylan Robinson - Abel Jhons

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Nyakashhh

Fórum betyár
Május 20, 2025
359
32
Karakter
Dylan Robinson
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
Dylan Robinson

Panaszra tett személy InGame neve:
Abel Jhons

Panasz leírása, kifejtése, oka:
NonRP, OOC stilús

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

Megjegyzés:
Telep előtt rá húzta a packerre a kormányt egy monte carloval, ez maga már NonRP, kicsit toltam a packerrel, mert sebesség volt, semmi fájdalom nélkül kiszállt, oda futott, majd mikor bementem telep, bezártam magam után a kaput, át repült a kapun a monte carloval megint bele a packerbe. Tisztán elmondtam neki a szabályt, meg sem hallotta, majd mint látszik, elkezdte ütögetni a packert is. IC és OOC is elfogadhatatlan a stilusa!

• Kedvelés
Reactions: Tomii0204
Szia!

Igen behúztam a packer elé a monte carlot mert láttam, viszi a kocsim ezért megállítottam, hogy rakja le. Nem érzek abban semmi non rp-t, hogy baseball ütővel ütöttem a kocsiját ez ic ügy volt amiért elvitte a kocsim a házunk udvaráról, főleg hogy elvileg a szerver amcsi RP ahol ha belép a telkünk területére, jogosan lehetek felháborodva. Az OOC szidást elismerem, hogy megtörtént ahogy leírtam írtam is utána, hogy bocsánat emiatt 4 másodperccel később, csak hirtelen felindulásból kicsúszott. Ezt leszámítva szerintem nincs ebben semmi kivetni való.
lJDJkwaw-Jd3c_GzafXJtA

40.000 dollár lett volna a helyszini, kifizeted aztán raktam volna is ott le ahol kéred, de te kiszálsz ugy, hogy a monte carlod az ajtóin fekszek és löki a packer semmi sérüléssel, majd mind akiből kijön a démon, lehető legmocskosabb szájjal belém álsz, ahelyett kérdeznél szépen, nem is láttad amiket irok, csak a tiédet fújtad és egy elfogadhatatlan stilust képviseltél, mint IC, mint OOC.

Ez volt az egyedüli rossz szavam OOC, IC-ről meg felesleges beszélnünk szerintem az IC ügy. Még jó hogy beléd álltam ha az udvarból viszed az autómat magánterületról örülj neki, hogy nem lőttelek le.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Nyakashhh
Egy egy rossz környéken lévő négerről beszélünk arany fuxxal emlékeztetlek, hogy honnan vitted el az autókat ha itt tartunk IRL te sem viszed el az udvar végéről

Egy egy rossz környéken lévő négerről beszélünk arany fuxxal emlékeztetlek, hogy honnan vitted el az autókat ha itt tartunk IRL te sem viszed el az udvar végéről
IRL nincs ilyen szabály, hogy hány kocsit parkolhatsz az udvaron. A szabály az szabály, semmibe vetted, leirtad OOC és IC is, hogy te szarsz a szabályzatba, nem is méltoztattál egy fikarcnyit sem normálisan RP-zni, végig csak azt toltad, hogy szálj már ki, s megölsz, stb stb.
És még mindig nem fogsz egy monte carloval ekkora dög elé beállni, mikor akkora sebességgel jövök, hiába vagy néger, majd miután még tolom is a monte carlot féloldalra bórulva, kiszállsz és futkorászól, ez négerként is nonszensz, és a kapun sem fogsz átugratni azért mert néger vagy.
Részemről ennyi.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: WalterPapy
Rendben, akkor sziasztok és megjöttem a bírálattal.

Kezdjük a könnyű résszel, amit még Abel is elismert. Ez a minősíthetetlen OOC stílus amit képviselt. Ez nem képzi vita tárgyát, erre (is) meg fogja kapni a szankcióját...

De. Két dolgot nem tudok hová tenni.
Az első az az, hogy Abel honnan vette azt az ötletet, hogy egy jó ötlet lesz gyakorlatilag berontani a szerelőtelep közepére és baseball ütővel nekiállni püfölni a Packert. Ilyet egyszerűen nem csinálsz, nemtől rassztól vallástól és bármi hasonlótól függetlenül.

A második, hogy miért gondolta szintén jó ötletnek, hogy ennek tetejébe még a karaktere életét kockára teszi azzal, hogy beáll egy sok tonnás vontató elé, majd mikor elütötték, megtolták, stb. még kiszáll vitatkozni IC.

Ezek fényében Abel szintjét, zéró admin jail-jét és minden körülményt figyelembe véve 150 perc AdminJail-t fogok neki osztani a következő indokokkal : NonRP, OOC Stílus.

További szép napot.

EDIT .: A börtönt kiosztottam a szerveren, a panaszkönyv zárható, helyezhető.
[WestMTA]: buntold bebörtönözte Abel Jhons-t 150 percre.
[WestMTA]: Indok: NonRP, OOC Stílus. [PK]

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
  • Imádom
Reactions: zotya és Nyakashhh
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.