Dylan Robinson - Abel Jhons

Nyakashhh

Fórum betyár
Május 20, 2025
358
31
Karakter
Dylan Robinson
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
Dylan Robinson

Panaszra tett személy InGame neve:
Abel Jhons

Panasz leírása, kifejtése, oka:
NonRP, OOC stilús

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

Megjegyzés:
Telep előtt rá húzta a packerre a kormányt egy monte carloval, ez maga már NonRP, kicsit toltam a packerrel, mert sebesség volt, semmi fájdalom nélkül kiszállt, oda futott, majd mikor bementem telep, bezártam magam után a kaput, át repült a kapun a monte carloval megint bele a packerbe. Tisztán elmondtam neki a szabályt, meg sem hallotta, majd mint látszik, elkezdte ütögetni a packert is. IC és OOC is elfogadhatatlan a stilusa!

• Kedvelés
Reactions: Tomii0204
Szia!

Igen behúztam a packer elé a monte carlot mert láttam, viszi a kocsim ezért megállítottam, hogy rakja le. Nem érzek abban semmi non rp-t, hogy baseball ütővel ütöttem a kocsiját ez ic ügy volt amiért elvitte a kocsim a házunk udvaráról, főleg hogy elvileg a szerver amcsi RP ahol ha belép a telkünk területére, jogosan lehetek felháborodva. Az OOC szidást elismerem, hogy megtörtént ahogy leírtam írtam is utána, hogy bocsánat emiatt 4 másodperccel később, csak hirtelen felindulásból kicsúszott. Ezt leszámítva szerintem nincs ebben semmi kivetni való.
lJDJkwaw-Jd3c_GzafXJtA

40.000 dollár lett volna a helyszini, kifizeted aztán raktam volna is ott le ahol kéred, de te kiszálsz ugy, hogy a monte carlod az ajtóin fekszek és löki a packer semmi sérüléssel, majd mind akiből kijön a démon, lehető legmocskosabb szájjal belém álsz, ahelyett kérdeznél szépen, nem is láttad amiket irok, csak a tiédet fújtad és egy elfogadhatatlan stilust képviseltél, mint IC, mint OOC.

Ez volt az egyedüli rossz szavam OOC, IC-ről meg felesleges beszélnünk szerintem az IC ügy. Még jó hogy beléd álltam ha az udvarból viszed az autómat magánterületról örülj neki, hogy lőttelek le.

• Haha
Reactions: Nyakashhh