Szia!
Sejtettem, hogy ez a panasz meg fog születni, hogy őszinte legyek még vártam is.
A barátodtól megkaptam a logot, egy 2 órával az ügy előtt megesett ElőRP-ről, amit részben állításod szerint SMS-ben vittetek végbe, ezt a barátod állította. Itt igazából egy másik ügyből fakadóan, de ugyan ide vonatkozólag csak Muurayi-ra és a többi admin társamra tudok hivatkozni, hogy az ElőRP-k minden esetben szemtől szemben történjenek meg, ne rádión, telefonon, stb.
Ez volt még csak a kisebbik gond, ha:
1.) Erről kapok bármit, ami SMS-ben elhangzott, a logban látni lehet majd, hogy ilyen nem történt.
2.) Ennek tartalma fedi azt az egyébként elég terebélyes listát, vagy annak legalább egy részét, amibe Te is egyet értettél, hogy nem történt meg, ezt a Log is bizonyítja.
DE! Itt jön az, amiért még az mellett döntöttem, hogy a jailt megadom neked is, nem csak a barátodnak. Bár az Ő ötlete volt, Te vagy a nagyobb szintű, tapasztaltabb játékos. Neked elvileg jobban tisztában kellett volna lenned a szabályzattal, a rablásra vonatkozóval főleg, révén hogy ezt tervezted csinálni. Nem tetted, egyből, totálisan ismeretlen emberrel elmentél rabolni, amit egyébként ha nagyon ki akartam volna tolni veled, megfejelhettem volna egy NonRP-vel is, mert egyáltalán nem reális az, hogy egy vad-idegen emberrel Te elmész rabolni, akit ott és akkor ismertél meg pár órája. Szerintem bőségesen kegyes voltam ilyen téren.
@Buntold kérlek, küldj egy logot az adminügyről nekem privátban.
Megtörtént, Discordon továbbítottam mindent.