Donald Michael - buntold

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Devi

Barangoló
Október 27, 2025
34
2
Karakter
Tyrese Coleman
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
Donald Michael
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Buntold
Panasz leírása, kifejtése, oka:
Indoktalan AJ számomra! Az ic barátommal el akartunk menni rabolni. Igen ő lvl 1 amiért kapott Jail-t is. Amit ő is megért. De az hogy ő akart el menni rabolni, ő hozta fel nekem ad 60 percet hanyag előRP miatt úgy, hogy nem nekem kellett volna ezt mondani hanem annak aki akart menni. Én bele egyeztem és én ezt nem tudtam hogy kell előRP. De nem nekem kéne adni 60 percet hanem annak aki akarta és mondta nekem.
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
buntoldpanasz
Megjegyzés:
Remélem lesz valami ebből mivel nem én voltam az aki el akart menni, minden az ic haveromtól jött.

Sziasztok!
A csatolt bizonyítékot javítsd, nem jól töltötted fel.
@Buntold kérlek, küldj egy logot az adminügyről nekem privátban.

• Wow
Reactions: zotya
Szia!

Sejtettem, hogy ez a panasz meg fog születni, hogy őszinte legyek még vártam is.
A barátodtól megkaptam a logot, egy 2 órával az ügy előtt megesett ElőRP-ről, amit részben állításod szerint SMS-ben vittetek végbe, ezt a barátod állította. Itt igazából egy másik ügyből fakadóan, de ugyan ide vonatkozólag csak Muurayi-ra és a többi admin társamra tudok hivatkozni, hogy az ElőRP-k minden esetben szemtől szemben történjenek meg, ne rádión, telefonon, stb.

Ez volt még csak a kisebbik gond, ha:
1.) Erről kapok bármit, ami SMS-ben elhangzott, a logban látni lehet majd, hogy ilyen nem történt.
2.) Ennek tartalma fedi azt az egyébként elég terebélyes listát, vagy annak legalább egy részét, amibe Te is egyet értettél, hogy nem történt meg, ezt a Log is bizonyítja.

DE! Itt jön az, amiért még az mellett döntöttem, hogy a jailt megadom neked is, nem csak a barátodnak. Bár az Ő ötlete volt, Te vagy a nagyobb szintű, tapasztaltabb játékos. Neked elvileg jobban tisztában kellett volna lenned a szabályzattal, a rablásra vonatkozóval főleg, révén hogy ezt tervezted csinálni. Nem tetted, egyből, totálisan ismeretlen emberrel elmentél rabolni, amit egyébként ha nagyon ki akartam volna tolni veled, megfejelhettem volna egy NonRP-vel is, mert egyáltalán nem reális az, hogy egy vad-idegen emberrel Te elmész rabolni, akit ott és akkor ismertél meg pár órája. Szerintem bőségesen kegyes voltam ilyen téren.

@Buntold kérlek, küldj egy logot az adminügyről nekem privátban.
Megtörtént, Discordon továbbítottam mindent.

• Kedvelés
Reactions: hupakolas és zotya
Értem Buntold! De ez nem nekem kellett volna intézni amúgy sem. Főleg úgy hogy aki akarta lvl 1 volt. Nem nekem kellett volna az előro-t intézni. Én nem értem miért kaptam tőled AJ-t mivel kb semmit nem tettem.

...Nem nekem kellett volna az előro-t intézni. Én nem értem miért kaptam tőled AJ-t mivel kb semmit nem tettem.

Akkor engedd meg, hogy leírjam mégegyszer, másként.

Ideális esetben egy ElőRP-ben minden résztvevő fél ténylegesen az, RÉSZTVEVŐ FÉL. Nem csak egy hallgatóság. Persze erre vonatkozó szabálypont nincs, de szerintem egyet érthetünk veled és még sokakkal még abban, hogy ha egy vad-idegen emberrel elkezdesz rabolgatni valami észvesztő oknál fogva (( Ami egyébként szerintem továbbra sem reális )) akkor az az abszolút minimum, hogy kérdéseket, feltételeket, stb. támasztasz felé.

Ez az IC része. Az OOC pedig az, hogy Neked mint LVL 3-as játékos jobban kellene ismerned annál a szabályzatot, minthogy vakon belerohanj egy ilyen RP szituációba, annélkül hogy megnézd, hogy kivel teszed azt.

A Hanyagságod itt abban értendő, hogy egyrészt részt sem vettél az ElőRP lefolyásában ((ha jól emlékszem, mivel telefonról írok így nincs előttem a bizonyíték konkrétan)) valamint OOC nem ellenőrzöd az erről szóló körülmények meglétét ÉS nem figyelmezteted azt az embert, aki egy szó szoros értelmében KEZDŐ játékos ((az ügy kezdetekor 4 darab játszott órával ha jól emlékszem)) arra, hogy szabálysértésre készül.

Remélem így már megérted és kielégítő a válaszom a kérdésedre.

Utoljára szerkesztve:
Helló! Átolvasva a logokat megérkeztem a bírálattal!
Az IC előRP-tek 4sor volt maximum, közel sem tartalmaz elegendő információt, hogy elfogadhatónak tituláljuk.
A társaddal az ügy ráeső részét megbeszéltük már discordon az admin jelenlétében.
Buntold mindent leírt, helyesen járt el az ügy során.
Jogtalan a panaszod, zárom.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.