- Május 1, 2026
- 21
- 19
- Karakter
- Bosko Radost
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
MátéHány éves vagy?
22Mutatkozz be röviden.
Heló! -Máté vagyok, 22 éves. 2018-ban kezdtem az RP pályafutásom azóta voltak kisebb nagyobb kihagyásaim, de amit egyszer megtanul az ember azt nem felejti el! - Jelenleg építőiparban dolgozom, de adódott lehetőségem váltani így napi szinten kb olyan 1-2 órát tudok hétköznap beleölni a frakcióba, de ez hétvégén változhat akár 3-4 re is! Mi az accountod ID-je?
8842 Hány játszott perccel rendelkezel?
132óra, az az 7.920 perccel rendelkezem! /ICODE][B][COLOR=rgb(247, 218, 100)]Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)[/COLOR][/B] [ICODE]Hétköznap 1-2 óra, hétvégén ez változhat akár 3-4 órára is!Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/jOUE87VÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Természetesen, igen!IC RÉSZ
Teljes neve:
Bosko RadostSzületési helye:
Belgrád (Szerbia)Születési ideje:
2003.10.03Édesanyja leánykori neve:
Radost JuliszovnaBejelentett lakcíme:
Los Santos WillowfieldRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen rendelkezem.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[X]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretném tudásomat bővíteni, mivel ezelőtt egy kissebb cégnél dolgoztam, ahol kisebb kategóriájú járműveket szereltünk, így szeretnék a szakmában nagyobb előrelépési lehetőséget, hogy a tudásomat és saját magamat fejlesszem, és mind ezzel hozzá tudjak járulni a cég sikereihez! Miért Önt válasszuk?
VÁLASZ HELYEMely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[-]15:00-18:00[X]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata, hogy az olajban lévő szennyeződést (Pl fémrészecskék) megakadályozza abban, hogy bekerüljenek a motorba, mivel az olaj a motor kenéséért felel.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Vízhűtő folyadék hiánya, vízpumpa meghibásodása, esetleg a hűtőventilátor meghibásodása. Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj kenést biztosít, csökkenti a súrlódást és hűti a motort. A számok a viszkozitást jelölik: az első szám, W (= winter( a hideg, a második a meleg oldali viszkozitást mutatja.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Feltárja az autóelektronikai berendezéseit, és hogy melyik eleketronikai berendezése hibásodott meg. emellett több információt is megtudhatunk a gépjárműről, berendezéstől függően.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Először felemeljük a járművet, és a jármű alá húzzuk az olajleeresztő tartályt, ezután kicsavarom az olajleeresztő csavart ami az olajteknőn található, és beleengedem a leeresztő tartályba, ezután lecsavarom az olajszűrőt, előveszem az újat, és a régi olajjal bekenem az új olajszűrő menetét, hogy ne okozzon problémát későbbiekben, magamnak, esetleg másik szerelőnek a kicsavarásában, ha mind ez megvan akkor ráteszem a tömítést és vissza csavarom az olajszűrőt, adott esetben motortérből, vagy az autó alatt.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Bosko Radost
Kelt: 2026.06.07.
Kelt: 2026.06.07.