Bosko Radost Jelentkezése Los Santos Mechanic Shop-ba

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ExtasY?!

Barangoló
Május 1, 2026
21
19
Karakter
Bosko Radost
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Máté
Hány éves vagy? 22
Mutatkozz be röviden. Heló! -Máté vagyok, 22 éves. 2018-ban kezdtem az RP pályafutásom azóta voltak kisebb nagyobb kihagyásaim, de amit egyszer megtanul az ember azt nem felejti el! - Jelenleg építőiparban dolgozom, de adódott lehetőségem váltani így napi szinten kb olyan 1-2 órát tudok hétköznap beleölni a frakcióba, de ez hétvégén változhat akár 3-4 re is!
Mi az accountod ID-je? 8842
Hány játszott perccel rendelkezel?132óra, az az 7.920 perccel rendelkezem! /ICODE]
[B][COLOR=rgb(247, 218, 100)]Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)[/COLOR][/B] [ICODE]Hétköznap 1-2 óra, hétvégén ez változhat akár 3-4 órára is!
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/jOUE87V
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Természetesen, igen!

IC RÉSZ

Teljes neve: Bosko Radost
Születési helye: Belgrád (Szerbia)
Születési ideje: 2003.10.03
Édesanyja leánykori neve: Radost Juliszovna
Bejelentett lakcíme: Los Santos Willowfield
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen rendelkezem.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[X]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretném tudásomat bővíteni, mivel ezelőtt egy kissebb cégnél dolgoztam, ahol kisebb kategóriájú járműveket szereltünk, így szeretnék a szakmában nagyobb előrelépési lehetőséget, hogy a tudásomat és saját magamat fejlesszem, és mind ezzel hozzá tudjak járulni a cég sikereihez!
Miért Önt válasszuk? VÁLASZ HELYE

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[X]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata, hogy az olajban lévő szennyeződést (Pl fémrészecskék) megakadályozza abban, hogy bekerüljenek a motorba, mivel az olaj a motor kenéséért felel.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Vízhűtő folyadék hiánya, vízpumpa meghibásodása, esetleg a hűtőventilátor meghibásodása.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj kenést biztosít, csökkenti a súrlódást és hűti a motort. A számok a viszkozitást jelölik: az első szám, W (= winter( a hideg, a második a meleg oldali viszkozitást mutatja.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Feltárja az autóelektronikai berendezéseit, és hogy melyik eleketronikai berendezése hibásodott meg. emellett több információt is megtudhatunk a gépjárműről, berendezéstől függően.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Először felemeljük a járművet, és a jármű alá húzzuk az olajleeresztő tartályt, ezután kicsavarom az olajleeresztő csavart ami az olajteknőn található, és beleengedem a leeresztő tartályba, ezután lecsavarom az olajszűrőt, előveszem az újat, és a régi olajjal bekenem az új olajszűrő menetét, hogy ne okozzon problémát későbbiekben, magamnak, esetleg másik szerelőnek a kicsavarásában, ha mind ez megvan akkor ráteszem a tömítést és vissza csavarom az olajszűrőt, adott esetben motortérből, vagy az autó alatt.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Bosko Radost

Kelt: 2026.06.07.

Tisztelt Bosko Radost!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Fire
Reactions: ExtasY?!
Tisztelt Bosko Radost!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.