Audi A3

SzakiBoSS

Újonc
Február 1, 2026
8
4
Karakter
James Logan
8DZ0ozt.png
<br><br>InGame neved:<br>&lt; James Logan &gt;<br><br>Általad javasolt autó márkája, típusa<br>&lt; Audi A3 &gt;<br><br>Kép a járműről (imgur, kephost)<br>&lt;
MjI3NDEyMQ.jpg
,
MjI3NDEyMA.webp
&gt;
<br><br>Megjegyzés<br>&lt; Szerintem sok embernek tetszene ez a kocsi, jó lenne tuningalapnak vagy akár gyűteménybe is. mivel láttam vannak audik a szerveren de ezt hiányolom hogy nincs ilyen audi egyik szerveren se, mert ha jó lenne esetleg bent lenne a szerveren jó handlingel szerintem sok embernek megtetszene. &gt;

Rendben, mindenhez meg van a jogod, de ha Amerikai stílusú a szerver akkor miért vannak be rakva német autók?
Az újabb audi-bmw modelleket használják erőszeretettel az USA-ban, régebbi típusok kevésbé népszerűek ott. Ez csak kelet-európai kiváltság.
Egy amerikai előbb elvezet egy 20-30 éves pickupot, mint hogy beüljön egy A3-ba.😄
Ha olcsóbb kategóriába gondolkodunk, akkor amerikai piacon kell körbenézni, vannak jó opciók.

Rendben, mindenhez meg van a jogod, de ha Amerikai stílusú a szerver akkor miért vannak be rakva német autók?
Az amerikai piacon nagyon kevés német középkategóriás autó van jelen. Azok a német autók, amelyek mégis megtalálhatók, inkább a luxus sportautók közé tartoznak. Abban szerintem mindannyian megegyezhetünk, hogy az A3 nem tartozik a luxus se a sportautók közé