<br><br>InGame neved:<br>< James Logan ><br><br>Általad javasolt autó márkája, típusa<br>< Audi A3 ><br><br>Kép a járműről (imgur, kephost)<br><
,
><br><br>Megjegyzés<br>< Szerintem sok embernek tetszene ez a kocsi, jó lenne tuningalapnak vagy akár gyűteménybe is. mivel láttam vannak audik a szerveren de ezt hiányolom hogy nincs ilyen audi egyik szerveren se, mert ha jó lenne esetleg bent lenne a szerveren jó handlingel szerintem sok embernek megtetszene. >
Az újabb audi-bmw modelleket használják erőszeretettel az USA-ban, régebbi típusok kevésbé népszerűek ott. Ez csak kelet-európai kiváltság.
Egy amerikai előbb elvezet egy 20-30 éves pickupot, mint hogy beüljön egy A3-ba.
Ha olcsóbb kategóriába gondolkodunk, akkor amerikai piacon kell körbenézni, vannak jó opciók.
Az amerikai piacon nagyon kevés német középkategóriás autó van jelen. Azok a német autók, amelyek mégis megtalálhatók, inkább a luxus sportautók közé tartoznak. Abban szerintem mindannyian megegyezhetünk, hogy az A3 nem tartozik a luxus se a sportautók közé
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.