Andreas Greyson, fejkora és Thabo Kgosi adminsegédre való panasz

kalandor

Újonc
Május 12, 2025
14
6
Karakter
Andreas Greyson
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
Andreas Greyson

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Fejko és Thabo Kgosi adminsegéd

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Történ egy eset mely szerinte Thago Kgosiék nem tudom ki vezetett pontosan elkezdtek üldözni gyorshajtás miatt viszont az a sebesség amivel mentem meghaladott egy ic jail szintü büntetést is, viszont meg kérdeztem direkt ooc-hogy ezért jár e szankció ilyen mértéküért mivel a napokba volt rá példa hogy egy frakció társamat névszerint Andrej Bukonovot lecsukták emiatt. A válasza először Thabo Kgosinak az volt hogy ic ügy igy úgy voltam vele hogy a karakterem előéletére va tekintettel is illetve hogy ebből börtön következhet ki, igy nem fogok megállni és menekülök viszont amint elindultam akkor irta csak ooc Thabo Kgosi hogy NEM jár érte börtön (ez a *NEM* fontos lesz a továbbiakban), viszont addigra én azt már nem vettem észra. Történt az üldözés ment rendesen, majd erősen lefüstöltem kiszálltam lőni, majd ekkor jött fejko hogy mért menekültem indokolatlanul. Ott tény és való indulatosan el lett mondva hogy nem volt indokolatlan mivel ic jail felróható lett volna már és köztudott hogy az én karakterem egy erősen illegális személy aki ilyenektől nem tántorodik meg illetve nem is hagyja magát. Majd itt az admin ügy alatt elhangzott általam olyan szó hogy *geci* viszont emlékeim szerint egyáltalán nem emberre mondtam csak az indulat miatt úgy fogalmaztam a mondandómat. Ment ugye az adminügy ahol igyekeztem az igazamért kiállni, mégpedig azért, hogy nem történ indokolatlan menekülés melyre az volt a válasza lehet több mindenkinek de Thabo Kgosinak fixen és határozottan hogy mégpedig tényleg nincs ic olyan szankció gyorshajtásra hogy ic jail még annak ellenére is hogy odahivtam Andrej Bukonov frakció társamat hogy támassza alá azt hogy igen is volt vele ilyen eset, de továbbra is ellenezték ezt. Mondom rendben elfogadom, viszont azt is még bevallom hogy *nagyokos*-nak neveztem ooc Thabo Kgosi-t ooc ami meglehet hogy már túlzás viszont nem gondolnám semmi képpsem olyan degradának vagy olyan stilusnak amit ennyire magára venné az ember. Ezekkel együtt kaptam *indokolatlan menekülés+OOC stilus* indokkal 300percet. Úgy vélem hogy nem jogos a szankc vagy nagyon max egy kisebb OOC stilusba egyeznék bele viszont nem ekkora mértékü admin jail fejében.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
Napi log: https://armin.kim/seepaste/0qQT
Traffipax log:
[2026-09-01 18:37:32] [Output] : [Traffipax]: Bemért egy traffipax! Sebességhatár: 70 km/h!
[2026-09-01 18:37:32] [Output] : [Traffipax]: Sebességed: 319 km/h. Birság: 4466$

[2026-09-01 18:38:06] [Output] : [Traffipax]: Bemért egy traffipax! Sebességhatár: 70 km/h!
[2026-09-01 18:38:06] [Output] : [Traffipax]: Sebességed: 310 km/h. Birság: 4340$

San Andreas Panel code pontok: + https://docs.google.com/spreadsheets/d/1c6sgQNgr2bNTEmOriAgv3DjC7Dxoz-D5fXTHgpQuG_s/edit?gid=0#gid=0 (fórumon fentlévő link)
dc: +szerkesztés

Megjegyzés:
A bizonyitékokban beillesztem a teljes logomat viszont külön a traffi pax logot is amin látszik hogy meghalattam azt a sebességet amely szankcionálható ic olyan mértékben, hogy ic jail-t vonjon maga után, illetve az ooc-ban kijelentettek alapján Thabo Kgosi nem csak szimplán ooc ferditett/hazudott hanem ezt nem mellesleg admin ügy alatt adminnak is megtette adminsegédként illetve tapasztalt rendőrként, ugyan is többször is azt állitotta, hogy egyáltalán nincs olyan szankció ic gyorshajtásra hogy ic jail-ba rakhassanak. Fejkora pedig az lenne a panaszom, hogy meglátásom szerint túlzott szankció osztás történt illetve jogtalan szankció-t is osztott.
(dc screenshot-ot azért csatolom mert ha valaki ugyan ezzel jönne ellenem az lenne rá továbbra is a válaszom)
Végszóként arra kérném a nagyobb adminokat, hogy ne egy pd-s se ne egy illegálos admin birálja a jelenlegi pk-t, ezt előre is köszönöm!
(+ szerkesztés: Andrej Bruhonov elnézést mindenhol elirtam))

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Blzs
Heló!

Több sebből is vérzik a történet amit fentre leírtál.
Az első észrevételem, ha állításod szerint nem vetted észre azt amit írtam neked, hogy "de nem" akkor utána miért beszélgettünk még tovább?
[2026-09-01 18:42:16] [Output] : [OOC Chat]: Thabo Kgosi: (( IC ügy. ))
[2026-09-01 18:42:17] [Output] : Don Ernesto mondja rádióba: Nem tudom
[2026-09-01 18:42:21] [Output] : [OOC Chat]: Thabo Kgosi: (( de nem ))
[2026-09-01 18:42:27] [Output] : ((Leonardo David)) megaphone: Húzodjon félre!
[2026-09-01 18:42:28] [Output] : [OOC Chat]: Andreas Greyson: (( mert ha most meglépek, akkor kapok indokalatlan menekülést? ))
[2026-09-01 18:42:33] [Output] : [OOC Chat]: Andreas Greyson: (( mert nincs kedvem jailt ülni ))

Ott is elmondtam, hogy nem osztunk IC jailt gyorshajtásért. Mondtam is a barátodnak, hogy nyugodtan nyisson egy IC panaszt a rendőrre aki bevitte ezért és elintézem.

Az OOC stílusra meg csak annyit tudok mondani hogy.. végig "xd"-zted az adminügyet..
Megmondtad nekem, hogy [2026-09-01 18:47:52] [Output] : [OOC Chat]: Andreas Greyson: (( rádióztam nagy okois ))

Ez a Penal Code-ban egy elírás, ez van. Nem lett kijavítva. De ezt le is írtam neked, hogy nem-nem adunk érte IC jailt.
Hibázhatott az egyik rendvédelmi aki berakta a barátodat, ez van. Nem kellett volna menekülnöd.

UI: Ez már nem az első ilyen eset hogy te mindenféle indok nélkül menekülsz.

Igen nem vettem észre hogy azt irtad "de nem" bár ezt úgy sem fogom tudni alá támasztani szóval ez tárgytalan.

Tudom hogy ott is elmondtad nem osztotok IC jailt, még is osztva lett, szóval nem tudom miről beszélünk, és értem hogy mondtátok Andrejnek hogy nyisson IC panaszt, viszont a tényen nem változtat hogy megtörtént egy ilyen eset és még fórumon is amik vannak Panel Code-ok abban is ott van.

Igen xd-ztem mert jót mókáztam ismét, hogy egy ilyen miatt kapok szankciót amiket alátámasztottam érvekkel illetve most is azt teszem, ja és igen, ha nem láttad beleirtam azt is, hogy igen "nagy okos"-nak neveztelek ezt el is ismerem.

Ez a Panel Code-ba ha még elirás is arról se én se Andrej Bukonov se egyik másik játékos sem tehet, mivel nekünk nicns hozzáférésünk, ez van benne leirva, tehát e szerint kell cselekedjünk. Ha meg általad emlitett "tévedés" lenne, akkor ez sem a mi vagy más játékos sara, hanem azé aki összeállitotta ezt a Pnael Code-ot és az ő hanyagsága.

UI: Egy ilyen eset volt, az is megkérdőjelezhetően de az már a multé, és ez az eset a jelen állás szerint számomra nem indokolatla.

Helló.

Mint AS Vez. szólók a topic-hoz, ezt előre leszögezem, mivel Adminsegéd is meg lett nevezve mint panaszolt fél.

@mikRobi (Thabo Kgosi) egyáltalán nem követett el itt semmilyen szabálysértést. Az egyetlen amit elnézett az az, hogy jár-e börtön egy adott túllépés felett, de ez OOC szabályzatba nem ütközik, így őt felelősség nem terheli. Azt pedig az ő nevében is kikérem, hogy gyanúsítsd azzal, hogy szándékosan hazudna bárkinek OOC. Hacsak ilyenre konkrét bizonyítékod nincs, kérlek tartózkodj az ilyen jellegű vádaskodásoktól.

A Fejko -ra vonatkozó részeket pedig majd egy illetékes Fő/SzuperAdmin majd rendezi.
További szép estét.

Hali!

[2026-09-01 18:45:57] [Output] : [OOC Chat]: Andreas Greyson: (( de ne vicceljünk már geci ))
[2026-09-01 18:46:29] [Output] : [OOC Chat]: Andreas Greyson: (( de amúgy ez egy vicc de komolyan ))
[2026-09-01 18:47:20] [Output] : [OOC Chat]: Andreas Greyson: (( memeg nehogy már egy csek miatt jöjjön geci 2 civil kocsi ))

Nos ezek után szóltam fejezzük be ooc stílust, majd ezek után nagy okosoztad le Thabot.
[2026-09-01 18:47:50] [Output] : [OOC Chat]: Andreas Greyson: (( rádióztam nagy okois ))
[2026-09-01 18:48:24] [Output] : [OOC Chat]: Andreas Greyson: (( ne üsd már mindig olyanba az orrod amiről nem tudsz ))

Erre kaptál 120perc meg ugye 180perc az indokolatlan menekülés. Figyelembe vettem itt UCP előélet, illetve nem az első indokolatlan menekülés jailed volt ez.

Az indokolatlan menekülés ki lett már fejtve, arra nem térnék ki.

Illetve akkor már azt is berakhatad volna képbe, hogy utána helyesbítettem magam és írtam a fórum részre,hogy igazad van abban.

A többit részt Thabo kifejtette már.

Várom a bíráló admin válaszát.

További szép estét!

• Fire
Reactions: mikRobi és danii
Buntold-nak csak annyit reflektálnék, hogy úgy gondolom ennyi rendvédelmi tapasztalattal mint Thabo Kgosi vehetem a bátorságot azt gondolni, hogy azért tisztában legyen a büntikkel, illetve ha nincs vele tisztában pontosan vagy megkopott az emlékezete ami teszem hozzá mindenkivel meg esik, akkor ő is meg tudja lesni a fórumon lévő linken keresztül, hogy pontosan miért mi jár, akár azt megelőzve, hogy ennyire határozottan kijelentse álláspontját.

Fejkon-ak pedig pedig még annyit reflektálnék, hogy elfpgadom nagy duzzogva az OOC stilus részt, viszont nagy százalékban a szándékos menekülés pontal van bajom, ami (ismétlen) szerintem nem szándékos üldöztetés, a jelenlegi bizonyitékok és tények alapján, mivel nem én irtam a Panel Code-okat én csak azt vettem információul ami ott van. És végül még a dc-s dologra, leirtam lehet nem elég egy értelmüen akkor, hogy a dc-n beszélt dolgokat annak fejében raktam be, hogy ezekkel az álláspontokkal már ne támadjanak a továbbiakban, és ne kelljen feleslegesen reflektálnom ismételten, ezzel húzva a panaszkönyv hosszát.