A szerver gazdaságának helyreállítása

Nem irreálisat mondtam de akkor legyen 20szoros. 50 autónál se gondolkozik az ember az adóján ezek után ez változna. Fentebb említve volt egy vagyonadóra hajazó dolog. Ez kiváltja tökéletesen.

A fő posztban egy ellentmondást látok. Ha emeled a kamatot akkor minek vezetsz be egy számlahasználati díjat? Ugyanott leszünk
Ugye ezt tudod skippelni azzal hogy cégbe berakod a kocsikat

• Kedvelés
Reactions: Kamikazee
így van kb. 80 autóm van cégbe, nincs kedvem óránként fizetni, inkább majd irs-be fizetem a havit utánuk ha egyszer beindulnak

Mindig lesz találva kiskapu, hogy éri meg fent tartani

Én azt támogatom, hogy tuning árak emelése, szerelési díjak emelése, traffipax büntetés emelése és bevezetni a piros lámpás áthajtásos büntetést. Közlekedés is reálisabb lenne a magasabb tuning árak miatt az autók eladási értéke is nőne. Adózási rendszert én csak azért támogatnám, mert IRL is kevesebbet fizetek az IONIQ 5N-ért, mint a benzines RS Trophy-ért, lehetne elektromos autók adózása kevesebb, mint a belsőégésűnek. 20x nem is, de egy 5000$/db reálisabb lenne, akinek van 10 autója az 50.000$ kibír. Vagy autók lennének kategorizálva, hogy alsó, közepes, felső és luxus kategória és úgy az adózási rendszer. Igazából szerény 1 milliómmal nem tudom mit akarok 🤣

• Fire
Reactions: Alexei
Én azt támogatom, hogy tuning árak emelése, szerelési díjak emelése, traffipax büntetés emelése és bevezetni a piros lámpás áthajtásos büntetést. Közlekedés is reálisabb lenne a magasabb tuning árak miatt az autók eladási értéke is nőne. Adózási rendszert én csak azért támogatnám, mert IRL is kevesebbet fizetek az IONIQ 5N-ért, mint a benzines RS Trophy-ért, lehetne elektromos autók adózása kevesebb, mint a belsőégésűnek. 20x nem is, de egy 5000$/db reálisabb lenne, akinek van 10 autója az 50.000$ kibír. Vagy autók lennének kategorizálva, hogy alsó, közepes, felső és luxus kategória és úgy az adózási rendszer. Igazából szerény 1 milliómmal nem tudom mit akarok 🤣
A kategórizálás létezik már,egyébként jó a szó!