Utolsó aktivitás

• spiro
    spiro válaszolt a következő témára: /msegit.
    Azóta került be erre megoldás.
  • Arnold
    Arnold reagált SlacÓ posztjára ebben a témában: Mike Ironcutter / SlacÓ - Admin jelentkezése. a következővel: Fire Fire.
    WestMTA- Admin jelentkezése. Neved (Beceneved/IRL neved), hány éves vagy? Lacinak hívnak, a haverok leginkább Slacónak szólítanak...
  • spiro
    spiro válaszolt a következő témára: Dark market + hirdetési tárgyak.
    Alkatrészek azóta már bekerültek Dark Market-be. FK fejlesztés során frissíteni fogjuk.
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Ötlet egy esetleges új exklúzív ládához?.
    De akkor meg nem marad értelme a ládákat venni, ha komoly(abb) kocsik is vannak a kerben. Valahol meg kell találni a balanszot.
  • fade
    fade reagált mikRobi posztjára ebben a témában: Roca Escalante-i ingatlan eladó! a következővel: Fire Fire.
    Ingatlan Eladás Ingatlan neve: < pendrive > Ingatlan ára: < 15.000.000$ > Telefonszám: < 1-333-000 > Ingatlan mérete (nm): < 5x5...
  • spiro
    spiro válaszolt a következő témára: Piros lámpák.
    Meglátjuk mi lesz ebből a jövőben.
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált Elke posztjára ebben a témában: Animation ideas a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Didac Tickletipson◄ Ötleted: ► Animáció rendszer frissítése további animációkkal. Szerintem szimplán beférne ebbe a...
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált kuci posztjára ebben a témában: Vállalkozási forma átalakítása. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Muhammad Al Moustafa ◄ Ötleted: ► Ha valaki egyéni vállalkozást indít,viszont később meggondolja magát akkor legyen...
  • campee97
    campee97 válaszolt a következő témára: Ötlet egy esetleges új exklúzív ládához?.
    szerintem a lambon kivül a többi gatya
  • Kamikazee
    Kamikazee válaszolt a következő témára: Ötletem.
    Azzal,hogy legyen egy folyamata egyett tudok érteni,de hogy ne NPC vegye azzal nem,esetleg ha kilenne találva valami indok amimiatt...
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált darki posztjára ebben a témában: Ötletem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Támogatom, de ne legyen már minden NPC. Minek NPC? Legyen egy folyamata az okirat hamisitásnak, aminél szükséged van egy másik játékos...
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált Nemes posztjára ebben a témában: Ötletem a következővel: Fire Fire.
    InGame neved: ► Rafael-Rei Santos◄ Ötleted: ► Okmányhamisítás , hobby foglalkozás illegál frakcióknak és a rendvédelemnek egyaránt. A...
  • Kamikazee
    Kamikazee válaszolt a következő témára: Ötlet egy esetleges új exklúzív ládához?.
    Szerintem nem exklúziv ládába illő verdák ezek,hanem bejöhetnének kerbe is egész nyugodtan,nem kell minden komoly gép exklúziv ládába.
  • avajda
    avajda reagált Reed. posztjára ebben a témában: Elutasítva Unban kérelem a következővel: Fire Fire.
    Szia. Erre nem tudok unban-t adni! Más anyukáját nem szép dolog szidni :)
  • spiro
    spiro válaszolt a következő témára: Ötletem.
    Ez az ötlet részletesebb leírást igényelne, hogy pontosan milyen szerepe lenne a szerveren. Ha szeretnétek ilyet, akkor várom a további...