- Június 7, 2026
- 7
- 0
- Karakter
- Lukas Peterson
WestMTA- Admin jelentkezése.
Neved (Beceneved/IRL neved), hány éves vagy?
Lacinak hívnak, a haverok leginkább Slacónak szólítanak. Jelenleg 15 éves vagyok, de nemsokára betöltöm a 16-ot.Mutatkozz be pár mondatban.
Sziasztok! Lacinak hívnak, középiskolába járok és média szakon tanulok. Szabadidőmben leginkább gépezni szoktam, videókat vágok és különféle kreatív dolgokkal foglalkozom, így a kommunikációval és az emberekkel való hang megtalálásával szerencsére nincs gondom.A WestMTA szerverére 2026 tavaszán csatlakoztam fel először, és hamar megfogott a közösség meg a szerver hangulata. Rengeteg jó élményt szereztem azóta, és sok barátra tettem szert a játék során. Őszinte leszek: a szerveren eltöltött időm alatt követtem el hibákat, és nem csak a legelején, mikor még új voltam. Volt, hogy meggondolatlan voltam, és ezzel rontottam mások játékélményét. Ezeket a szabályszegéseket utólag nagyon bánom.
Egyszer egy éjszaka, mikor nem jött álom a szememre, pont ezeken gondolkoztam: hogy mennyi felesleges kört, plusz munkát és fejfájást okoztam az adminoknak, illetve a játékostársaimnak. Ekkor döntöttem el, hogy változtatni akarok a hozzáállásomon. Úgy érzem, a saját hülyeségeimből tanultam meg igazán tisztelni a szabályzatot, és megjött a kedvem ahhoz, hogy a másik oldalon segítsem a szervert. Szeretnék türelmesen segíteni a playereknek, és elmagyarázni a dolgokat azoknak, akik hasonló hibákba esnének, mint amikbe korábban én is belecsúsztam.
Alapvetően türelmes és nyugodt srác vagyok, nem kapom fel a vizet feszült helyzetekben sem. Egy ügyintézésnél nekem az a lényeg, hogy mindkét felet normálisan végighallgassam, és fair döntést hozzak. Könnyen beilleszkedem, szeretek csapatban dolgozni, és szeretném hasznosan tölteni az időmet a szerveren adminisztrátorként is.
Kitiltásaid, admin jail-ek, névváltások (UCP-ből kép)
Egy adminnak mi a feladata? (minimum 3 mondat)
Egy admin feladata a szerveren a szabályzat betartatása és a rend fenntartása. Emellett kötelessége segíteni a játékosoknak, válaszolni a kérdéseikre és gyorsan intézni a beérkező reportokat. Fontos még, hogy az ügyek során mindig igazságosan, higgadtan járjon el, és jó példát mutasson a közösségnek.Pozitív tulajdonságaim:
- Türelmes és nyugodt: Nem kapom fel a vizet könnyen, a vitás vagy feszültebb helyzeteket is higgadtan kezelem.
- Pártatlan és igazságos: Egy konfliktusban mindig mindkét felet meghallgatom, és próbálok korrekt, elfogulatlan döntést hozni.
- Segítőkész: Szívesen foglalkozom a kezdő játékosokkal, türelmesen elmagyarázom a dolgokat, ha valaki elakad.
- Jó kommunikációs készség: Könnyen megtalálom a közös hangot másokkal, és szeretek csapatban dolgozni.
- Tanulok a hibáimból: Ha valamit elrontok, képes vagyok beismerni, levonni a tanulságot és változtatni a hozzáállásomon.
Negatív tulajdonságaim:
- Rossz az időérzékem: Ha belemerülök valamibe, hajlamos vagyok elveszíteni az időérzékemet és tovább maradni a gép előtt, mint eredetileg terveztem.
- Kíváncsi természet vagyok: Néha olyan dolgoknak vagy szerveren belüli történéseknek is utánakérdezek, amik nem feltétlenül rám tartoznának.
- Túl sokat viccelődök: A barátaim körében és kötetlenebb helyzetekben néha túlzásba viszem a poénkodást, de komoly helyzetekben természetesen vissza tudom fogni magam.
- Nehezen viselem az unalmat: Nem szeretek sokáig tétlenül egy helyben ülni vagy várakozni, mindig le kell kötnöm magam valamilyen teendővel.
- Hajlamos vagyok apróságokon fennakadni: Néha a lényegtelen kis részleteken kezdek el agyalni, miközben a fő vonal már rendben lenne.
Mennyi időt tudnál dutyban tölteni?
Hétköznaponként napi 3-4 órát tudok aktívan dutyban tölteni, hétvégén és szünetekben pedig ennél jóval többet is, akár 5-6 órát.Miért pont téged válasszunk?
Úgy gondolom, azért lennék jó választás a csapatba, mert kellően motivált és aktív vagyok, és nem a rang vagy a név mögötti szín miatt szeretnék admin lenni, hanem hogy valóban segítsek a szervernek.Hogyan értékelnéd önmagad? (helyesírás, tapasztalatok mint admin, értelmiség)
- Helyesírás: Jó, odafigyelek a tagolásra és a mondatvégi írásjelekre, igyekszem mindig igényesen írni.
- Admin tapasztalat: Konkrét admin tapasztalatom még nincs, de a szerver működését és szabályzatát ismerem, és nagyon gyorsan tanulok.
- Értelmiség / Hozzáállás: Érett gondolkodásúnak tartom magam, nem megyek bele felesleges vitákba, a döntéseimet pedig nyugodtan és logikusan hozom meg.