Utolsó aktivitás

• kapyez
    kapyez válaszolt a következő témára: BMW M5 E39.
    Szeressük a bömbiket, de sok van már belőle, más autó márkákat kéne már megcélozni.
  • kapyez
    kapyez válaszolt a következő témára: 2016 Lexus RCF.
    Nem is rossz ötlet, valóban elférne a szerverre, ez egy szép modell. Támogatom!
  • kapyez
    kapyez reagált Körte posztjára ebben a témában: Mercedes Benz SLS a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Oksa, akár még ősszel érkezni fog.
  • kapyez
    kapyez reagált Körte posztjára ebben a témában: 2003 Mitsubishi Lancer Evo VIII a következővel: Imádom Imádom.
    Szerintem az ősz folyamán érkezni fog.
  • kapyez
    kapyez reagált Körte posztjára ebben a témában: BMW F10 Vérfrissités a következővel: Imádom Imádom.
    Ha M5 F90 nem is lesz belőle, viszont egy komolyabb vérfrissítés akár a mostani modellre nincs kizárva.
  • kapyez
    kapyez reagált Körte posztjára ebben a témában: Volvo XC90 a következővel: Imádom Imádom.
    Okés, megcsináljuk!
  • kapyez
    kapyez reagált kakucs posztjára ebben a témában: Ndrangheta Frakciópályázat a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    • • • ────────────────────────────────── • • • ’ N D R A N G H E T A – FRAKCIÓPÁLYÁZAT – • • • ────────────────────────────────── • •...
  • kapyez
    kapyez válaszolt a következő témára: Audi SQ7 '22.
    Mindegy melyik csak kerüljön be valamelyikből, várjuk nagy örömmel! Támogatni tudom csak az ötletet!
  • kapyez
    kapyez reagált zotya posztjára ebben a témában: Audi SQ7 '22 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nekem mindegy melyik kerül be, csak támogatni tudom!
  • kapyez
    kapyez reagált krisi posztjára ebben a témában: Prémiumpontból vásárolható tárgyak a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    A szerveren prémiumpontból megvásárolható tárgyak listája:
  • blunt.
    blunt. új témát (Harley Davidson FLHXS) hozott létre itt: Lezárt hibák.
    InGame neved: ► Marcus Callahan ◄ Jármű megnevezése: ► Harley Davidson FLHXS ◄ Részletes leírás: ► Az említett motornak semmi hangja...
  • kapyez
    kapyez reagált Kicsikovax posztjára ebben a témában: Szerverterem a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nálam tökéletesen működik èn örökké utolsó percre hagyom, pénteken is 2 percen múlt a meghosszabításom. A rendszer autómatikusan jelzi...
  • Rooland
    Rooland új témát (Eladó névreszóló kupon) hozott létre itt: Lezárt hirdetések.
    Egyéb Eladás Tárgy neve: < Névreszóló kupon csomag > Tárgy ára: < Ajánlott ár > Tárgy állapota: < Új > Telefonszám: < 1-124-563 >...
  • kapyez
    kapyez reagált Lusi posztjára ebben a témában: kapyez jelentkezési lapja a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szia, valamikor egyeztessünk, egyet szóban, Keress fel kérlek Discordon.
  • Lusi
    Lusi válaszolt a következő témára: kapyez jelentkezési lapja.
    Szia, valamikor egyeztessünk, egyet szóban, Keress fel kérlek Discordon.