Szerverterem

Calixto

Barangoló
Május 18, 2025
25
7
Karakter
Calixto Morales
westlogodev.png

InGame neved:
Calixto Morales

Az észlelés időpontja:
2026.08.30.

Részletes leírás:
Nagyon nagyon frusztráló hogy hetente kellene befizetni a szerver terem bérlését, de ez sajnos nem így van script ügyileg. Ha én ma azaz vasárnap bérlek egy termet, akkor valamiért nem jövőhét vasárnap azaz egy kerek hét múlva kell befizetni hanem valamiért szombaton. Utána való héten már pénteken, utána csütörtök és így tovább. Ha adott napon bérlek ki egy szervertermet, akkor legyen már tényleg egy hét hogy mindig ugyan azon a napon kelljen befizetni a bérlését.

Bizonyítékok:
-

Megjegyzés:
Hosszú ideje béreltem szerver termet, szokásom volt hogy a szerverterem bankjában hagytam a pénzt, addig se volt elköltve.. Így emiatt a kis malőr miatt hogy már nem tudom mikor kell befizetni, így elbuktam 20+ milliót. Ezt sem értem miért külön egy nem létező bankba megy a pénz, a valóságban sem így működik hogy puff ha lejár eltünt kész vége. Ha már nem is telibe a rendes banki egyenlegemre megy a pénz, akkor valami türelmi ideje lehetne ennek is hogyha így jár az ember ne bukjon. Értem értem.. az én hibám, miért nem utaltam ki?.. Természetes.. És azt is tudom hogy ez a lényege hogy vonza az embereket hogy ezért is feljöjjenek a szerverre. Én is így tettem, minden reggel ez volt a rutin hogy megcsinálom a szervertermem. De sajnos nem mindig úgy jön ki hogy ráér az ember akkor pedig bukó van és kezdhet mindent előről.
Köszönöm ha végig olvastad, tényleg no offense, jól megvan csinálva összességében a rendszer de ez kicsit bosszantó tud lenni így.