Utolsó aktivitás

• L
    Lalush reagált Kamikazee posztjára ebben a témában: Elutasítva BMW M5 E39 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szerintem elférne még ez a tipús elég ikonikus és jó forma,akár modellcsere lehetne valamire.
  • M
    !!Marcii!! reagált Voli posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: < Steven McKnight > Általad javasolt autó márkája, típusa < Lexus LFA (2010-2012) > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...
  • Se1z
    Se1z reagált yac' posztjára ebben a témában: Jacquues Fox jelentkezése. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mr. Jacquees Fox Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét. Ennek eredményében a...
  • yac'
    yac' válaszolt a következő témára: Samanta Morrez jelentkezési lapja.
    Mrs. Samanta Morrez Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta jelentkezését. Ennek eredményeként...
  • yac'
    yac' válaszolt a következő témára: Thomas Jacksom jelentkezés..
    Mr. Thomas Jacksom Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta jelentkezését. Ennek eredményeként...
  • yac'
    yac' válaszolt a következő témára: Jacquues Fox jelentkezése..
    Mr. Jacquees Fox Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét. Ennek eredményében a...
  • Kicsikovax
    Kicsikovax reagált campee97 posztjára ebben a témában: Több ötlet egyben a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    1. A Mobil hirdetéseknél szerintem hasznos lenne egy olyan funkció, hogy amikor egy autó hirdetését nézem, majd az „SMS küldése”...
  • Kicsikovax
    Kicsikovax reagált Boni posztjára ebben a témában: Bocs tesó, van cigid? a következővel: Fire Fire.
    InGame neved: ► Jayce Morales ◄ Ötleted: ► Lehessen venni karton cigarettát és hozzá gyújtót (bár utóbbi nem lételem) és az jelenjen...
  • fldsflorian
    fldsflorian reagált Ryder. posztjára ebben a témában: Ryder - Admin TGF a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Bemutatkázos Sziasztok! Daninak hivnak, 18 éves vagyok, a becenevem Ryder. Jelenleg középiskolás vagyok, próbálkozom mellette dolgozni...
  • O
    OBgeri új témát (Thomas Jacksom jelentkezés.) hozott létre itt: Denied Application.
    📘 IC ADATLAP Teljes neve: Thomas Jacksom Születési dátum(HH.NN.ÉV): 08.16.2008 Születési hely: Las Venturas Életkor: 18 Nem: férfi...
  • Destroyed
    Destroyed reagált Buntold posztjára ebben a témában: Pár ötlet a szerver tekintetében. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Helló, jó reggelt. Engedd meg, hogy akkor a másik oldalról is egy kis betekintést nyújtsak neked ebbe, hogy hogy is néz ki (nálam) ez...
  • Destroyed
    Destroyed reagált karton posztjára ebben a témában: Pár ötlet a szerver tekintetében. a következővel: Imádom Imádom.
    nem vagyok illegálba így sok rálátásom nincs, de napi szinten számtalanszor szembejön az RP Stop felhívás, ami külsős szemmel is feltűnő...
  • Tomii0204
    Tomii0204 reagált Kicsikovax posztjára ebben a témában: 2020 Range Rover Sport a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: < Baltazar Gutierrez > Általad javasolt autó márkája, típusa < Range Rover Sport > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...
  • Se1z
    Se1z reagált Lusi posztjára ebben a témában: Mercedes auto ötlet a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Félre sikerült a nyitás helye, így zárom, helyezem + MINTÁT kötelező használni a jármű ötleteknél is.
  • Lusi
    Lusi válaszolt a következő témára: Mercedes auto ötlet.
    Félre sikerült a nyitás helye, így zárom, helyezem + MINTÁT kötelező használni a jármű ötleteknél is.