Utolsó aktivitás

• Voli
    Voli válaszolt a következő témára: 2006 Chevrolet Cobalt SS.
    Jó kis amerikai autó, tuningolás szempontjából sem rossz. Támogatom!
  • Voli
    Voli reagált gyengedani59 posztjára ebben a témában: 2006 Chevrolet Cobalt SS a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: Daniel De Mario Általad javasolt autó márkája, típusa Chevrolet Cobalt SS 2006 Kép a járműről (imgur, kephost)...
  • Voli
    Voli reagált gyengedani59 posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Gyönyörű meglátás, Támogatom
  • Voli
    Voli reagált Kicsikovax posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Én először a 2015-ös NFS MW-ben használtam, kegyetlen egy autó volt nagyon szerettem. Támogatni tudom csak!
  • Voli
    Voli reagált Soldat posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Ha lehet minden szegletét tuningoltatni akkor én teljes mértékbe eltudnám fogadni.
  • Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: Autó lefulladás..
    Értem a szemszöget , valahol egyet is értek vele. Viszont szerintem akkor sem reális , hogy blueberrytől annyiszor kellett újraindítanom...
  • Se1z
    Se1z reagált gyengedani59 posztjára ebben a témában: Autó lefulladás. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Minden autom megvarja a sötétszurke fustolest, utana kezdodik meg a bajlodas. De szerintem teljes mertekben rendben van foleg ha egy...
  • Se1z
    Se1z reagált WalterPapy posztjára ebben a témában: BMW M3 Touring a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sok a BMW a szerón, de ennek a szépségnek nem tudnék nemet mondani.
  • gyengedani59
    gyengedani59 válaszolt a következő témára: Lexus LFA.
    Gyönyörű meglátás, Támogatom
  • gyengedani59
    gyengedani59 reagált Se1z posztjára ebben a témában: Pontiac Trans Am a következővel: Fire Fire.
    Az ötlet , illetve a kocsi jó , de ahogy Körte is mondta , sajnos nincsenek eléggé kihasználva az amerikai vasak a szerveren. Reméljük...
  • gyengedani59
    gyengedani59 válaszolt a következő témára: Autó lefulladás..
    Minden autom megvarja a sötétszurke fustolest, utana kezdodik meg a bajlodas. De szerintem teljes mertekben rendben van foleg ha egy...
  • gyengedani59
    gyengedani59 válaszolt a következő témára: BMW M3 Touring.
    Gyönyörű autó de sajnos rengeteg BMW van jelenleg a szerveren, Audi szintúgy. Nem támogatom
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: BMW M3 Touring.
    Sok a BMW a szerón, de ennek a szépségnek nem tudnék nemet mondani.
  • WalterPapy
    WalterPapy reagált Slider posztjára ebben a témában: BMW M3 Touring a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: < James Dannel Vincenzo > Általad javasolt autó márkája, típusa < BMW M3 Touring > Kép a járműről (imgur, kephost) < Kép...
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: Samanta Morrez jeletkezési lapja.
    Tisztelt Samanta Morrez! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk...