Utolsó aktivitás

• Se1z
    Se1z reagált Bishop posztjára ebben a témában: Mercedes-Maybach S680 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Támogatom ezt az ötletet! Kell több Mercedes a szerverre, elég kevés a felhozatal/választék jelenleg. Viszont úgy tudnám elképzelni...
  • Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: Mercedes-Maybach S680.
    Én nem tudnám ezt simán elképzelni Autókereskedésben. Akár ládában , akár valamilyen más módon megszerezhetően szerintem bőven elférne ...
  • L
    LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP OOC RÉSZ Hogyan szólíthatunk? Loránd Hány éves vagy? 15 Mutatkozz be röviden. Sziasztok...
  • Lrxx
    Lrxx reagált Se1z posztjára ebben a témában: Dark market újra gondolása, át alakítása. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Jó ötletnek hangzik! Ha normálisan van használva szerintem működhet. Támogatom!
  • Se1z
    Se1z reagált Buntold posztjára ebben a témában: Mercedes-Maybach S680 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Maximum exklúzív autónak tudom elképzelni egy későbbi ládához, de sima civilnek semmiképp.
  • Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: Pontiac Trans Am.
    Az ötlet , illetve a kocsi jó , de ahogy Körte is mondta , sajnos nincsenek eléggé kihasználva az amerikai vasak a szerveren. Reméljük...
  • Se1z
    Se1z reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Pontiac Trans Am a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: < Keantay Gilbert > Általad javasolt autó márkája, típusa < Pontiac Trans Am > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...
  • Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: BMW M3 Touring.
    Ha külön betudják tenni anélkül , hogy egy másik kocsi modot kicserélnének én teljesen támogatom az ötletet. Szép egy kocsi.
  • Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: Elutasítva Toyota GR86 lecserélése.
    És ott is a probléma a 2. mondatban. Azért nem fognak egy új modot berakni , hogy a gyűjtőknek a garázsban kicserélődjön a mod. (Saját...
  • Se1z
    Se1z válaszolt a következő témára: Dark market újra gondolása, át alakítása..
    Jó ötletnek hangzik! Ha normálisan van használva szerintem működhet. Támogatom!
  • Se1z
    Se1z reagált Lrxx posztjára ebben a témában: Dark market újra gondolása, át alakítása. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Jens Mikhailov ◄ Ötleted: ► Dark Market átgondolása,átszervezése. ◄ Megjegyzés: ► Sziasztok kedves forúmozok. Aki...
  • Se1z
    Se1z reagált Dopa posztjára ebben a témában: Elutasítva Otto Way - Bruder a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szia, UCP-dre való tekintettel a kérelmedet elutasítom.
  • Dopa
    Dopa válaszolt a következő témára: Elutasítva Otto Way - Bruder.
    Szia, UCP-dre való tekintettel a kérelmedet elutasítom.
  • Lrxx
    Lrxx reagált Bishop posztjára ebben a témában: Telefonos ötlet csomag a következővel: Fire Fire.
    InGame neved: ► Raimi Isufi ◄ Ötleted: ► 📱 A telefonnal készített képeket lehessen a telefon háttérképének is beállítani. 📱 A...
  • Lrxx
    InGame neved: ► Jens Mikhailov ◄ Ötleted: ► Dark Market átgondolása,átszervezése. ◄ Megjegyzés: ► Sziasztok kedves forúmozok. Aki...