Utolsó aktivitás

• Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Elutasítva Audi A3.
    Jelenleg nem szeretnénk ilyet a szerverre.
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Elutasítva Volkswagen Golf IV.
    Jelenleg nem szeretnénk ilyet a szerverre.
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Elutasítva Buick Regal Tour X.
    Nem igazán jött át ez az autó nekünk, így ezt most nem fogjuk behozni a közeljövőben.
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Elfogadva 1993 Mazda Rx7 FD3S.
    Még idén szerintem megcsináljuk! :)
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Elfogadva 2003 Mitsubishi Lancer Evo VIII.
    Szerintem az ősz folyamán érkezni fog.
  • Körte
    Nyílván, folyamatosan az a cél, hogy mindig tegyünk variánsokat egy-egy modellbe. Viszont nem lesz minden egyes modellben 6 variáns...
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Elfogadva Mercedes Benz SLS.
    Oksa, akár még ősszel érkezni fog.
  • peko
    peko reagált Körte posztjára ebben a témában: Elutasítva Range Rover Velar a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Kifejezetten a Range Rover Velar nem fog bekerülni. Más Range Rover, hasonló korosztályban nincs elvetve.
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Elutasítva Range Rover Velar.
    Kifejezetten a Range Rover Velar nem fog bekerülni. Más Range Rover, hasonló korosztályban nincs elvetve.
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Elfogadva 5gen-6gen Honda civic.
    Hamarosan érkezni fog, még nem dőlt el szedán, ferdehátú vagy kupé, de érkezni fog.
  • Kicsikovax
    Kicsikovax válaszolt a következő témára: Lexus LFA.
    Én először a 2015-ös NFS MW-ben használtam, kegyetlen egy autó volt nagyon szerettem. Támogatni tudom csak!
  • FreDD
    FreDD reagált Bence58 posztjára ebben a témában: Elfogadva Adam Castle - > Bence a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    A következő feltételekkel került le: - Tudsz viselkedni normálisan a közösségben. - Nem hívsz mindenért admint ami neked ic nem kedvező...
  • spiro
    spiro reagált Voli posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: < Steven McKnight > Általad javasolt autó márkája, típusa < Lexus LFA (2010-2012) > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...
  • Soldat
    Soldat válaszolt a következő témára: Lexus LFA.
    Ha lehet minden szegletét tuningoltatni akkor én teljes mértékbe eltudnám fogadni.
  • yac'
    yac' válaszolt a következő témára: Selwyn_Syd jelentkezése.
    Mr. Selwyn Syd Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét. Ennek eredményében a...