Utolsó aktivitás

• R
    Reed. válaszolt a következő témára: Elutasítva Arthur Calahan-zotya.
    Szia! Rátérnék arra a részre kapásból hogy nem voltál ügy alatt, de igenis ügy közben voltál, mert ElőRP-t kértem , rabolgattatok és...
  • Se1z
    Se1z reagált Reed. posztjára ebben a témában: Elutasítva Rodriguez Johnson-Reed a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szia. Kimondottan emlékszem rád, erre egyelőre nem tudok unban-t adni! Nem gondolom hogy változott a hozzáállásod ennyi idő alatt.
  • Se1z
    Se1z reagált danigazdag posztjára ebben a témában: Elutasítva Rodriguez Johnson-Reed a következővel: Haha Haha.
    InGame neved: ► Rodriguez Johnson ◄ A kitiltás időpontja: ► 2026-08-17 21:17: ◄ A kitiltás időtartama: ► Perma ◄ Admin neve, aki...
  • R
    Reed. válaszolt a következő témára: Elutasítva Rodriguez Johnson-Reed.
    Szia. Kimondottan emlékszem rád, erre egyelőre nem tudok unban-t adni! Nem gondolom hogy változott a hozzáállásod ennyi idő alatt.
  • Se1z
    Se1z reagált Rypapa posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Forza 5-be imádtam, nagyon meta autóm volt. De maga a kinézete az én szemembe csúnya. Vajon a szerver életébe beletudna illeszkedni...
  • Voli
    Voli reagált Rypapa posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Forza 5-be imádtam, nagyon meta autóm volt. De maga a kinézete az én szemembe csúnya. Vajon a szerver életébe beletudna illeszkedni...
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Szólánc.
    Toll
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Lexus LFA.
  • Márcsello
    Márcsello válaszolt a következő témára: Szólánc.
    Siket
  • B
    Bander reagált Buntold posztjára ebben a témában: NAIJA AXE DEM (BLACK AXE) a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    A pályázat nem a szívem csücske, a formázás gyakorlatilag alig létezik, a rangok feleslegesek, a maszkos kép pedig fogalmam sincs mi...
  • B
    Bander reagált Csuli2002 posztjára ebben a témában: NAIJA AXE DEM (BLACK AXE) a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    PÁLYÁZAT FRISSÍTVE (EDIT) Sziasztok! Köszönöm az eddigi visszajelzéseket és építő kritikákat. Átgondoltam a felmerült...
  • B
    Bander reagált zotya posztjára ebben a témában: NAIJA AXE DEM (BLACK AXE) a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Jó látni, hogy megfogadtad a fentebbi tanácsokat. A mapolás véleményem szerint jobban illik a jelenlegi felálláshoz mint az előző...
  • M
    Martin123 reagált Voli posztjára ebben a témában: 2016 Lexus RCF a következővel: Fire Fire.
    Lexus jöhet minden mennyiségben. Szép darab. Támogatom!
  • Voli
    Voli válaszolt a következő témára: 2016 Lexus RCF.
    Lexus jöhet minden mennyiségben. Szép darab. Támogatom!
  • GeboXX
    GeboXX reagált zotya posztjára ebben a témában: NAIJA AXE DEM (BLACK AXE) a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Jó látni, hogy megfogadtad a fentebbi tanácsokat. A mapolás véleményem szerint jobban illik a jelenlegi felálláshoz mint az előző...