Utolsó aktivitás

• Voli
    Voli reagált Martin123 posztjára ebben a témában: 2016 Lexus RCF a következővel: Fire Fire.
    InGame neved: < Alessia Romano > Általad javasolt autó márkája, típusa < 2016 Lexus RCF > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...
  • zotya
    zotya reagált Voli posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: < Steven McKnight > Általad javasolt autó márkája, típusa < Lexus LFA (2010-2012) > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...
  • zotya
    zotya válaszolt a következő témára: NAIJA AXE DEM (BLACK AXE).
    Jó látni, hogy megfogadtad a fentebbi tanácsokat. A mapolás véleményem szerint jobban illik a jelenlegi felálláshoz mint az előző...
  • Voli
    Voli reagált Kamikazee posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Abszólút tudom támogatni,szivesen látnék LFA-t a szerveren!
  • ahabala
    ahabala reagált WalterPapy posztjára ebben a témában: Los Santos Mechanic Shop fejlesztési kérelme a következővel: Fire Fire.
    Frakció neve: < Los Santos Mechanic Shop > Mapolás (Max 250 object): < A mapolás & modellezés fájlait mellékelem a leader dc LSMS...
  • Kicsikovax
    Kicsikovax reagált Voli posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: < Steven McKnight > Általad javasolt autó márkája, típusa < Lexus LFA (2010-2012) > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...
  • GeboXX
    GeboXX reagált Csuli2002 posztjára ebben a témában: NAIJA AXE DEM (BLACK AXE) a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    PÁLYÁZAT FRISSÍTVE (EDIT) Sziasztok! Köszönöm az eddigi visszajelzéseket és építő kritikákat. Átgondoltam a felmerült...
  • Se1z
    Se1z reagált Buntold posztjára ebben a témában: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio handling a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Amit én észrevettem az az, hogy a kanyarodása kicsit nehézkes / gyenge, ezen kéne valamit igazítani főleg közepes és nagy sebességen...
  • Se1z
    Se1z reagált Bence58 posztjára ebben a témában: Elutasítva Yorell Atkins - Bence58 a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    még korai.
  • Se1z
    Se1z reagált Bence58 posztjára ebben a témában: Elfogadva Adam Castle - > Bence a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    A következő feltételekkel került le: - Tudsz viselkedni normálisan a közösségben. - Nem hívsz mindenért admint ami neked ic nem kedvező...
  • M
    Martin123 reagált Kamikazee posztjára ebben a témában: 2016 Lexus RCF a következővel: Imádom Imádom.
    Szerintem jöhetnek még Lexusok,támogatom!
  • Kamikazee
    Kamikazee válaszolt a következő témára: Lexus LFA.
    Abszólút tudom támogatni,szivesen látnék LFA-t a szerveren!
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált Voli posztjára ebben a témában: Lexus LFA a következővel: Fire Fire.
  • Kamikazee
    Kamikazee válaszolt a következő témára: 2016 Lexus RCF.
    Szerintem jöhetnek még Lexusok,támogatom!
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált Martin123 posztjára ebben a témában: 2016 Lexus RCF a következővel: Fire Fire.
    InGame neved: < Alessia Romano > Általad javasolt autó márkája, típusa < 2016 Lexus RCF > Kép a járműről (imgur, kephost) < >...