Utolsó aktivitás

• D
    InGame neved: ► Kristian Ricci ◄ A kitiltás időpontja: ► 2026.07.28. ◄ A kitiltás időtartama: ► Örökös ◄ Admin neve, aki kitiltott: ►...
  • D
    Devi reagált Ryder. posztjára ebben a témában: Ryder - Admin TGF a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Bemutatkázos Sziasztok! Daninak hivnak, 18 éves vagyok, a becenevem Ryder. Jelenleg középiskolás vagyok, próbálkozom mellette dolgozni...
  • Buntold
    Buntold reagált kakucs posztjára ebben a témában: Ndrangheta Frakciópályázat a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Szia! Nagyon szépen köszönjük a kommented! A legjobb tudásunk szerint javítottuk is a hibákat, illetve a rangokat is kiszedtük – ha majd...
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált Buntold posztjára ebben a témában: Manuláis váltó a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Látom benne a fantáziát, de révén hogy már van egy kész roadmap a közeli és középtávú jövőre nézve, kétlem hogy ez mostanában lesz...
  • K
    kakucs válaszolt a következő témára: Ndrangheta Frakciópályázat.
    Szia! Nagyon szépen köszönjük a kommented! A legjobb tudásunk szerint javítottuk is a hibákat, illetve a rangokat is kiszedtük – ha majd...
  • LnD1999
    LnD1999 reagált Shiya posztjára ebben a témában: Leroy Ross ház + garázs igénylése a következővel: Fire Fire.
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Leroy Ross Születési helye, ideje: San Francisco, 2001.06.02 Anyja neve: Lexi Bellarini Személyi...
  • Kamikazee
    Kamikazee reagált Se1z posztjára ebben a témában: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio handling a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Mint Giulia tulajdonos én is ezeket a problémákat vettem észre , a kocsi nagyon padkás a legkisebb bukkanó elrepíti a kocsit... A...
  • LnD1999
    LnD1999 új témát (Xandro Kwee igénylése) hozott létre itt: Archívum(Támogató).
    Űrlap Támogató rang igényléséhez Karakter 9476 Xandro Kwee Discord @lnd5731 : LnD Bizonyíték Vásárlást igazoló...
  • zotya
    zotya reagált Buntold posztjára ebben a témában: NAIJA AXE DEM (BLACK AXE) a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    A pályázat nem a szívem csücske, a formázás gyakorlatilag alig létezik, a rangok feleslegesek, a maszkos kép pedig fogalmam sincs mi...
  • zotya
    zotya reagált Boni posztjára ebben a témában: NAIJA AXE DEM (BLACK AXE) a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nem tudom, nekem ez a mappolás abszolút nem korrelál a frakció koncepciójával. Én(!!) ezt még átgondolnám, egyébként hajrá.
  • Calixto
    Calixto válaszolt a következő témára: Manuláis váltó.
    Ezért is írtam hogy nyilván nem prioritás a dolog de élményben mindenképp adna hozzá🔥
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Manuláis váltó.
    Látom benne a fantáziát, de révén hogy már van egy kész roadmap a közeli és középtávú jövőre nézve, kétlem hogy ez mostanában lesz...
  • zotya
    zotya reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Los Santos Mechanic Shop fejlesztési kérelme a következővel: Haha Haha.
    Kis lazák vagytok. Őr kell tudjátok kit keressetek. Adja amit kértetek.
  • Calixto
    Calixto új témát (Manuláis váltó) hozott létre itt: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    InGame neved: ► Calixto Morales ◄ Ötleted: ► Naagggyon nagyon jók az új autó hangok a szerveren, és már-már kívánatos lenne egy...
  • Calixto
    Calixto válaszolt a következő témára: Szerverterem.
    Az UCP-s dolgot nem tudtam, azt már korábbi hozzászóló mondta, innentől figyelem :D De egy céges számláról bármikor ki tudsz venni...