Utolsó aktivitás

• drakeee
    drakeee válaszolt a következő témára: el írt telefon fel töltés.
    Szia. Keress fel a szerveren FA/SA report formájában.
  • drakeee
    drakeee válaszolt a következő témára: kuka igénylés.
    Szia, csatolj kérlek egy képet, hogy hova szeretnéd.
  • Norbyrt
    Norbyrt reagált JordanBaker posztjára ebben a témában: Házbetörés a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Maruf Hamady ◄ Ötleted: ► Házbetörés ◄ Megjegyzés: ► Mi kell hozzá? GMC, lockpick, amit illegál tudna craftolni...
  • Bazsy
    Bazsy reagált JordanBaker posztjára ebben a témában: Házbetörés a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Maruf Hamady ◄ Ötleted: ► Házbetörés ◄ Megjegyzés: ► Mi kell hozzá? GMC, lockpick, amit illegál tudna craftolni...
  • Szilva
    Szilva új témát (Láda nyitás.) hozott létre itt: Archívum.
    InGame karaktered neve: ✦ Dejan Vasic✦ Problémád/kérésed leírása: ✦ Láda nyitás közben kifagytam ezért nem kaptam meg az itemet. ✦...
  • D
  • D
    dvnzillv válaszolt a következő témára: Structure in the Streets.
  • G
    Add bookmark #1 LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP OOC RÉSZ Hogyan szólíthatunk? lacko Hány éves vagy? 27 eves vagyok...
  • Hashhtagbeno✝️
    Hashhtagbeno✝️ reagált Boni posztjára ebben a témában: Bocs tesó, van cigid? a következővel: Imádom Imádom.
    InGame neved: ► Jayce Morales ◄ Ötleted: ► Lehessen venni karton cigarettát és hozzá gyújtót (bár utóbbi nem lételem) és az jelenjen...
  • Hashhtagbeno✝️
    Hashhtagbeno✝️ reagált JordanBaker posztjára ebben a témában: Házbetörés a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • J
    JordanBaker válaszolt a következő témára: Házbetörés.
    1.Azért Írtam hogy ne lehessen menni garázsba. 2.GMC azért mert akkor lenne nagyobb használata,meg nem csak raktárnak használnák az emberek.
  • Buntold
    Buntold reagált JordanBaker posztjára ebben a témában: Házbetörés a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Házbetörés.
    Két dolog fogalmazódott meg bennem. 1.: Ez akkor lenne fasza maximum, ha csak és kizárólag olyan dolgokat tudnál lootolni ami nem...
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: Széf igénylés..
    Szia, keress fel FA/SA reportban.
  • J
    JordanBaker új témát (Házbetörés) hozott létre itt: Szerverrel kapcsolatos ötletek.