Utolsó aktivitás

• D
    Devi új témát (aszabesz - Kristian Bellucci) hozott létre itt: Lezárt panaszok.
    Panasztevő InGame neve: ► Kristian Bellucci ◄ Panaszra tett Adminisztrátor neve: ► aszabesz ◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ►...
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: boost kártya.
    Kedves @barni01 ! Jelenleg nem tudjuk neked visszaszolgáltatni a kártyát. Amint a jövőben lesz ilyenre lehetőség kérlek nyiss új...
  • aszabesz
    aszabesz reagált kisnyavi1 posztjára ebben a témában: Theodore Ingram Jelentkezés a következővel: Imádom Imádom.
    Bemutatkozás Sziasztok, Gábornak hívnak, 20 éves vagyok. Tolna megyében élek, mezőgazdasági technikus a végzettségem. Jelenleg még nem...
  • D
    dvnzillv reagált kisnyavi1 posztjára ebben a témában: Theodore Ingram Jelentkezés a következővel: Imádom Imádom.
    Bemutatkozás Sziasztok, Gábornak hívnak, 20 éves vagyok. Tolna megyében élek, mezőgazdasági technikus a végzettségem. Jelenleg még nem...
  • K
  • Szilva
    Szilva reagált Salgoka posztjára ebben a témában: Illham Kaeso (Salgoka) jelentkezése a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Adminsegéd jelentkezési lap Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy? Zoli vagyok 18 éves jelenleg a szerveren az...
  • Salgoka
    Salgoka reagált Körte posztjára ebben a témában: Infinity Script a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nyilvánvalóan, ez nem úgy működik, hogy "csak úgy bekerül". Rengeteg munka és erőfeszítésé árán készül el az a script, ami lehetővé...
  • Laquez
    Laquez válaszolt a következő témára: Leonardo David AS jelentkezés.
    " Szia. Örömmel értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elfogadásra került. Gratulálunk. A szóbeli meghallgatás miatt, keress fel minket...
  • K
    Kokszos új témát (Leonardo David AS jelentkezés) hozott létre itt: Archívum.
    Adminsegéd jelentkezési lap Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy? Bence vagyok, Leonardo David 20 éves...
  • Laquez
    Laquez reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Zeki Apak - Tartozás intézése. a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Felkeresett a szerveren. Kaptam számos bizonyítékot, logot, klippet képeket a beszélgetésről. 65.000.000$-ba egyeztek meg, amiből lett...
  • Muurayi
    Muurayi válaszolt a következő témára: Miller ház igénylés.
    Kész, letettem neki.
  • Buntold
    Buntold reagált Körte posztjára ebben a témában: Infinity Script a következővel: Imádom Imádom.
    Nyilvánvalóan, ez nem úgy működik, hogy "csak úgy bekerül". Rengeteg munka és erőfeszítésé árán készül el az a script, ami lehetővé...
  • Donda
    Donda válaszolt a következő témára: Spencer jelentkezési lapja.
    Mr. Finton Spencer Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta jelentkezését. Ennek eredményeként...
  • M
    Misi reagált Körte posztjára ebben a témában: Infinity Script a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • Körte
    Körte válaszolt a következő témára: Infinity Script.