Zeki Apak - Tartozás intézése.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

aMárkooo

Zöldfülű
Május 24, 2025
85
42
Marosvásárhely
www.formula1.com
Karakter
Zeki Apak

8.png

InGame neved
● Zeki Apak ●

Problémád/kérésed leírása
● Hali ,hali ,Laquez beszélt ha minden igaz veled egy volt Adminsegéd kapcsán, ha emlékeim nem csalnak akkor még beszéltem én is veled DC ,hogy volt egy srác aki rengeteg pénzel tartozott nekem. Ha jól értesültem akor Ban-ra került a mi Adminsegédünk ,ezt a pénzt/autót szeretném visszaigényelni (Megfelel a pénz is ,de mindenképpen autónak jobban örülnék). Ezt szeretném tisztázni veled/veletek, DC-re vevő vagyok ,bizonyítékokat is inkább ott közvetíteném ,elég hosszas lenne ide beírni és screenshare-be gyorsabban menne, minimálisat csatolni fogok ide is. ●

Bizonyíték

Egyéb megjegyzés
● Mindenképpen inkább discordon beszélném le veled/veletek, Az alapot már linkeltem itt, de rengeteg apróság van, amit könyebben le fogunk tudni DC-n. ●

Felkeresett a szerveren. Kaptam számos bizonyítékot, logot, klippet képeket a beszélgetésről. 65.000.000$-ba egyeztek meg, amiből lett törlesztve 8.500.000$. Fent maradó összeget átadtam: [WestMTA]:Sikeresen adtál Zeki Apak-nak/nek 56500000$-t.

A bannolt fél csak nullázás után kaphat UB-t, amit rögzítettünk is, ha a jövőbe UB-t szeretne.

Szép napot!

• Kedvelés
Reactions: Laquez
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.