Utolsó aktivitás

• Joshua
    Joshua reagált Lusi posztjára ebben a témában: Joshua Jelentkezés lapja Globális Moderátornak. a következővel: Imádom Imádom.
    Szia, átolvastam a lapodat. Következő a döntésem. A lapod sikeresen elfogadásra került. További megbeszélni valók miatt kérlek keress...
  • Lusi
    Lusi válaszolt a következő témára: Garázs igénylés..
    Szia, helytelen minta hinyában zárom / helyezem a topicodat kérlek nézd meg a többiekét hogy csinálták meg és úgy csináld meg a mintával!
  • Lusi
    Lusi válaszolt a következő témára: dxminik jeletkezése.
    Szia, átolvastam a lapot és van szükségem további emberekre. 1 kérdésem van feléd, ugye Adminsegéd vagy gondolom tervezel adminnak...
  • Lusi
    Lusi válaszolt a következő témára: #Sleazy jelentkezése..
    Szia, átolvastam a lapot és van szükségem további emberekre. 1 kérdésem van feléd, ugye Adminsegéd vagy gondolom tervezel adminnak...
  • Rypapa
    Rypapa válaszolt a következő témára: Rekordok könyve.
    Írj fel mellé 1 hete nekem is megvan 75
  • Lusi
    Lusi válaszolt a következő témára: Joshua Jelentkezés lapja Globális Moderátornak..
    Szia, átolvastam a lapodat. Következő a döntésem. A lapod sikeresen elfogadásra került. További megbeszélni valók miatt kérlek keress...
  • Lusi
    Lusi válaszolt a következő témára: Bishop jelentkezése.
  • Lusi
    Lusi új témát (Elévülés 14 nap!) hozott létre itt: Karaktertörténetek.
    Azok a témák, amelyekben az utolsó hozzászólás (ami a karaktertörténethez tartozik) 14 napnál régebbi, automatikusan átkerül az...
  • FreDD
    FreDD reagált Kori posztjára ebben a témában: Rekordok könyve a következővel: Imádom Imádom.
    Legtöbb járművel rendelkező játékos helyét átvenném. 💅
  • Smiley
    Smiley reagált Kori posztjára ebben a témában: Rekordok könyve a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • Kori
    Kori válaszolt a következő témára: Rekordok könyve.
  • zepeey
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Anna Rowling Születési helye, ideje: 2005.12.10 Anyja neve: Zara Milla Személyi igazolvány (kép)...
  • Zsery
    Zsery reagált flaash posztjára ebben a témában: Vanguards a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • raoi
    raoi reagált flaash posztjára ebben a témában: Vanguards a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • raoi
    raoi reagált flaash posztjára ebben a témában: Vanguards a következővel: Kedvelés Kedvelés.