- Június 30, 2025
- 92
- 47
- Karakter
- Arben Krasniqi
Kijelentem ezzel a jelentkezéssel, hogy a jelentkezés során az igazat csakis az igazat írom / mondom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.
Fórum neved / Beceneved?
- Joshua a fórum nevem, ez a becenevem is. -
Életkorod?
- 23 éves vagyok. -
Discord neved?
- joshualv4 -
Mióta vagy tagja a Fórumnak?
- Június 30, 2025 -
Aktívan játszol a szerveren?
-Igazából már nem annyira, de amióta van új kliens, azóta megjött hozzá a kedvem. -
Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)
- Nem, még sajnos nem volt, de egy nagyobb játékbázis szerveren nem egyszer voltam már admin, így a fórumba is be tudtam látni emiatt.-
Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
-Szeretnék valamit adni a közösségnek. Ha szerveren nem is, de fórumon szeretnék az embereknek segíteni, ahol csak tudok, és a kérdésekre válaszolni.-
Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?
-Aktív és segítőkész vagyok, legtöbbször elérhető vagyok 0–24-ben, mert a telefonom/laptopom a munkám miatt mindig nálam van, így a kisebb konfliktusokban vagy kérdésekben is
tudok intézkedni, illetve válaszolni. -
Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?
- Ahogy fent említettem mindig elérhető vagyok, ha órát kellene mondani akkor 10-12 órát fixen.-
Van egyéb megjegyzésed?
-Szeretnék bizonyítani, hogy tényleg van helyem a csapatban, remélem, most már lesz rá lehetőség. -
- Joshua a fórum nevem, ez a becenevem is. -
Életkorod?
- 23 éves vagyok. -
Discord neved?
- joshualv4 -
Mióta vagy tagja a Fórumnak?
- Június 30, 2025 -
Aktívan játszol a szerveren?
-Igazából már nem annyira, de amióta van új kliens, azóta megjött hozzá a kedvem. -
Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)
- Nem, még sajnos nem volt, de egy nagyobb játékbázis szerveren nem egyszer voltam már admin, így a fórumba is be tudtam látni emiatt.-
Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
-Szeretnék valamit adni a közösségnek. Ha szerveren nem is, de fórumon szeretnék az embereknek segíteni, ahol csak tudok, és a kérdésekre válaszolni.-
Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?
-Aktív és segítőkész vagyok, legtöbbször elérhető vagyok 0–24-ben, mert a telefonom/laptopom a munkám miatt mindig nálam van, így a kisebb konfliktusokban vagy kérdésekben is
tudok intézkedni, illetve válaszolni. -
Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?
- Ahogy fent említettem mindig elérhető vagyok, ha órát kellene mondani akkor 10-12 órát fixen.-
Van egyéb megjegyzésed?
-Szeretnék bizonyítani, hogy tényleg van helyem a csapatban, remélem, most már lesz rá lehetőség. -