Utolsó aktivitás

• Justin
    Justin válaszolt a következő témára: Tuning.
    Mindenképp lehetne még színesíteni a felhozatalt. Az ablak sötétítést is sokan díjaznák szerintem. Emellett neon sincsen, ami JDM autók...
  • filepko
    — INGATLAN LICITÁLÁS — Teljes neve: Tekin Bakkal Állandó lakcíme: Los Santos road street 21 Személyi igazolvány száma: ID-DEXA6251...
  • R
    SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT APPLICATION FORM ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" I. In Character: (Itt leginkább a karakteredre vagyunk...
  • Kicsikovax
    Kicsikovax válaszolt a következő témára: Tuning.
    Vannak igen de csak variáns képpen. Egy két lökhárítót eltudnék bàr képzleni rá vagy akár még több variánst is. Azzal a vasalódeszkával...
  • Kicsikovax
    Kicsikovax reagált Bishop posztjára ebben a témában: Tuning a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Az említett autóra, pont, hogy vannak ilyen lehetőségek. Bár az valós és aláírom, lehetne több autóhoz is az optikai tuning.
  • Buntold
    — INGATLAN LICITÁLÁS — Teljes neve: Caelan Buttler Állandó lakcíme: 2880, Forta Vista Rd. , Las Venturas Személyi igazolvány száma...
  • KR3MX
    Tűzvédelmi Engedély Adatlap - Formanyomtatvány Személyes adatok: Teljes Neve: Pinar Ece Anyja Neve: Sefa Toner Születési hely, idő...
  • KR3MX
    Tűzvédelmi Engedély Adatlap - Formanyomtatvány Személyes adatok: Teljes Neve: Pinar Ece Anyja Neve: Sefa Toner Születési hely, idő...
  • Donda
    — INGATLAN LICITÁLÁS — Teljes neve: Jonathan Ortiz Állandó lakcíme: Saints Boulevard 23, Los Santos Személyi igazolvány száma...
  • Z
    — INGATLAN LICITÁLÁS — Teljes neve: James Miller Állandó lakcíme: Prickle Pine Személyi igazolvány száma: ID-OSND2732 Telefonszám...
  • Z
    — INGATLAN LICITÁLÁS — Teljes neve: James Miller Állandó lakcíme: Prickle Pine Személyi igazolvány száma: ID-OSND2732 Telefonszám...
  • Kyle
    Kyle válaszolt a következő témára: Lukyn Gielyr - NMD.
    Sziasztok. A panaszkönyvet én fogom bírálni, aminek a bírálatával már meg is érkeztem. A "Lukyn" keresztnévvel nincsen semmi baj...
  • Kyle
    Kyle reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Juan Vasquez a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Kérek egy kis időt még a kapott bizonyítékokat kielemzem alaposan.
  • Kyle
    Kyle reagált Muurayi posztjára ebben a témában: Juan Vasquez a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Sziasztok! Meg is jöttem a bírálattal, sorba kivesézek mindent, hogy mindenki számára érthető legyen a téma. Legelső sorba mit is...
  • Muurayi
    Muurayi válaszolt a következő témára: Juan Vasquez.
    Sziasztok! Meg is jöttem a bírálattal, sorba kivesézek mindent, hogy mindenki számára érthető legyen a téma. Legelső sorba mit is...