Sziasztok!
Meg is jöttem a bírálattal, sorba kivesézek mindent, hogy mindenki számára érthető legyen a téma.
Legelső sorba mit is értünk gyár camp alatt, a szerverszabályzat így szól:
Tilos a gyár camp. --> A rendvédelem nem mehet rögtön gyárhoz és ott levárni az ATM rablókat.
@Bpatrik igazából akárhogy nézem is a bizonyítékokat, kapott videókat több szemszögből te a gyár területén voltál már és vártad, hogy a kazettások beérkezzenek.
Watch "gyar szelleme le lőőte a társam." on Streamable.
streamable.com
Itt látható azaz eset miután megölted Nathan_Zaric-ot. Igazából ezen ragozni nincsen mit itt, itt az látszik tisztán, hogy a gyár területén tartózkodsz, s várod őket, hogy érkezzenek be a gyár területére.
A második videón (yt) videón, végig nézhetjük igazából az egész akciót.
Véleményem szerint a camp igazából teljes mértékbe megtörtént, így ez esetben
@Alexei nem tévedett. Spikeozást követően (youtube videó 3:15) lett volna számos lehetőséged fezedékből, vagy akár messzebbről is ha nem is ártalmatlanítani de megsebezni őket míg a kocsiban gurulnak az biztos. Vagy akár máshol is levárni őket.
Ezt követően mentél a gyár területére, ahol a daru mögött vártad volna le őket, mivel gyalog voltak. Nos ez itt gyár camp véleményem szerint, mivel az ATM rablók nem tartózkodnak még a gyár területén amikor te javába ott voltál és már lelőtted az első személyt is.
Panaszodat olvasva kifogásolod a 300 perc jail mértékét. Nekünk adminoknak van egy táblázat, ami iránymutatást ad a szankciók terén. A gyár camp nálunk a 300 perc admin jail sávjába tartozik, azonban a súlyosság mértékétől mi eltekinthetünk, mint írtam ez csak egy iránymutatás. Szerintem
@Alexei a szankció mértékét nem túlozta el, hisz lett volna számos lehetőséged megoldani ezt a szituációt mint ahogy fentebb írtam is egy párat.
Kapott logot is megnéztem, az ügyet igazából rendesen végig járta Alexei, így ebbe sem találtam hibát.
Panaszod jogtalan.