Juan Vasquez

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bpatrik

Újonc
Április 15, 2026
4
2
Karakter
Juan Vasquez
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
Juan Vasquez

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alexei

Panasz leírása, kifejtése, oka:
300 perc AJ-t kaptam gyárkemp miatt,ami nem is volt az,de sajnos videóm nem volt, elfogadtam.Inkább az idő ami elég sok érte szerintem.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
Válaszod

Megjegyzés:
Enyhítést szeretnék az időn.

Szép estét! Vártam már a panaszkönyved, mint ahogy említettem neked, hogy erre van is lehetőséged illetve jogod.
Az alábbiakban szeretném mellékelni 2 videót, ami alapján Gyárcampet megtörtént eseménynek nyílvánítottam, és szankcionáltam.
1. Videó: https://streamable.com/8e84ha
2. Videó.
Tisztánlátás végett Natan Zarich a 2 videó küldője írta a reportot amire reagáltam. A videón részemről tisztán látszik hogy amint a gyár területére ért(társai lemaradtak) pár lépést tesz és durran is a fejes.
Szerintem a videók egyértelműen mutatják a történéseket.

Várom szíves válaszát a Bíráló adminnak

További szép estét!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: flaash
Jó estét! igen ez szép is jó. de ha vissza nezzük a videót 3:13-ra, ott lehet látni hogy én spikeoztam ki őket.Utána 3:40körül lehet hallani az autó farolását és a lövéseket ami azt jelenti hogy még mindig nem a gyárnál voltam,hanem akkor értem oda hozzájuk.Utána tettem egy kört autóval és mentem a gyár fele,mert láttam közeledik a kazetta oda.körübelül egyszerre értünk oda,mikor lelőttem az első srácot.És nem az esetről tettem ki panaszt,hanem a 300percről,ami szerintem irreleváns.

• Haha
Reactions: flaash
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Kérek egy kis időt még a kapott bizonyítékokat kielemzem alaposan.

• Kedvelés
Reactions: Kyle
Sziasztok!
Meg is jöttem a bírálattal, sorba kivesézek mindent, hogy mindenki számára érthető legyen a téma.

Legelső sorba mit is értünk gyár camp alatt, a szerverszabályzat így szól: Tilos a gyár camp. --> A rendvédelem nem mehet rögtön gyárhoz és ott levárni az ATM rablókat. @Bpatrik igazából akárhogy nézem is a bizonyítékokat, kapott videókat több szemszögből te a gyár területén voltál már és vártad, hogy a kazettások beérkezzenek.

Itt látható azaz eset miután megölted Nathan_Zaric-ot. Igazából ezen ragozni nincsen mit itt, itt az látszik tisztán, hogy a gyár területén tartózkodsz, s várod őket, hogy érkezzenek be a gyár területére.

2. Videó.
A második videón (yt) videón, végig nézhetjük igazából az egész akciót.

Véleményem szerint a camp igazából teljes mértékbe megtörtént, így ez esetben @Alexei nem tévedett. Spikeozást követően (youtube videó 3:15) lett volna számos lehetőséged fezedékből, vagy akár messzebbről is ha nem is ártalmatlanítani de megsebezni őket míg a kocsiban gurulnak az biztos. Vagy akár máshol is levárni őket.

Ezt követően mentél a gyár területére, ahol a daru mögött vártad volna le őket, mivel gyalog voltak. Nos ez itt gyár camp véleményem szerint, mivel az ATM rablók nem tartózkodnak még a gyár területén amikor te javába ott voltál és már lelőtted az első személyt is.

Panaszodat olvasva kifogásolod a 300 perc jail mértékét. Nekünk adminoknak van egy táblázat, ami iránymutatást ad a szankciók terén. A gyár camp nálunk a 300 perc admin jail sávjába tartozik, azonban a súlyosság mértékétől mi eltekinthetünk, mint írtam ez csak egy iránymutatás. Szerintem @Alexei a szankció mértékét nem túlozta el, hisz lett volna számos lehetőséged megoldani ezt a szituációt mint ahogy fentebb írtam is egy párat.

Kapott logot is megnéztem, az ügyet igazából rendesen végig járta Alexei, így ebbe sem találtam hibát.

Panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Kyle
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.