Utolsó aktivitás

• Buntold
    Buntold reagált LOGAN posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Imádom Imádom.
    szerintem is felesleges, jol jonne eltavolitas tamogatom
  • LOGAN
    LOGAN válaszolt a következő témára: Recoil system.
    szerintem is felesleges, jol jonne eltavolitas tamogatom
  • Donda
    Donda reagált Buntold posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Austin Decker ◄ Ötleted: ► Az ötlet rövid és lényegretörő, a recoil system teljes egészét úgy ahogy van el kellene...
  • K
    Kokszos új témát (Leonardo David) hozott létre itt: Accepted Application.
    Los Santos Police Department Application Form IC INFORMÁCIÓK Jelentkező teljes neve: Leonardo...
  • vibez
    vibez válaszolt a következő témára: 4539, Deputy Sheriff +1.
    Tisztelt Jelentkező! A San Andreas Sheriff's Department - Special Enforcement Bureau vezetősége áttekintette az Ön jelentkezési lapját...
  • vibez
    vibez válaszolt a következő témára: 4538, Deputy Sheriff +1.
    Tisztelt Jelentkező! A San Andreas Sheriff's Department - Special Enforcement Bureau vezetősége áttekintette az Ön jelentkezési lapját...
  • B4ZSY
    B4ZSY reagált Smiley posztjára ebben a témában: Elutasítva Hector Bean - Smiley a következővel: Fire Fire.
    Hali! Eléggé elszomorító, hogy az előző unban kérelmedet gyakorlatilag változtatás nélkül újra elküldted. Legalább annyi erőfeszítést...
  • Buntold
    Buntold reagált danii posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Imádom Imádom.
    Támogatom, tényleg zavaró sok esetben, rettentően nehéz a használata.
  • danii
    danii válaszolt a következő témára: Recoil system.
    Támogatom, tényleg zavaró sok esetben, rettentően nehéz a használata.
  • danii
    danii reagált Buntold posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    InGame neved: ► Austin Decker ◄ Ötleted: ► Az ötlet rövid és lényegretörő, a recoil system teljes egészét úgy ahogy van el kellene...
  • Zsery
    Zsery reagált flaash posztjára ebben a témában: Vanguards a következővel: Kedvelés Kedvelés.
  • slatyaking
    slatyaking reagált Buntold posztjára ebben a témában: Recoil system a következővel: Imádom Imádom.
  • D
    Dommy válaszolt a következő témára: Eladó Járművek!.
    3,5 be elviszem
  • Sura
    Sura válaszolt a következő témára: Eladó Járművek!.
    Legyen 4 és holnap viheted is.
  • D
    Dommy új témát (Garázs igénylés) hozott létre itt: Lezárt garázs igénylések.
    I. - SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Noah Williams Születési helye, ideje: 2003.04.09 Los Santos Anyja neve: Anne Williams Személyi...