Elutasítva Hector Bean - Smiley

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Levente2005

Újonc
Május 30, 2025
7
0
Karakter
Hector Bean
westlogo.png

InGame neved:
Hector Bean

A kitiltás időpontja:
2026-01-25 02:29:35

A kitiltás időtartama:
soha

Admin neve, aki kitiltott:
Smiley

Kitiltás indoka:
Admin szidás, OOC szidás, szerver szidás

Amiért szeretnéd az unbant:
Sziasztok kedves admincsapat! Nagyon szeretném, ha unbannolnátok a szerveren, mert őszintén szólva rohadtul megbántam, ahogy viselkedtem. Teljesen belátom, hogy az adminok, a játékosok és a szerver ellen elkövetett szidások teljesen rosszak voltak, és nagyon sajnálom, hogy ezzel elcsesztem a becsületem egy ilyen nagy potenciállal rendelkező közösségben, és magáèrt az egèszèrt bocsánatot kérek, az érintett játékosoktól is. Azóta követem a szerver fejlődését, látom, mennyit lépett előre, és ez még jobban motivál, hogy ismét aktívan részese lehessek. Szeretnék újra aktív tag lenni, betartani a szabályokat, tisztelni mindenkit, és segíteni, hogy a közösség még jobb legyen. Megtanultam a hibáimból, és tényleg bizonyítani akarom, hogy soha többé nem fog még csak ehhez hasonló sem történni.

Megjegyzés:
Köszönöm hogyha elolvastátok, remélem hogy elfogadjátok a bocsánat kérésem és adtok egy esélyt a javításra nekem! Köszönettel: Levente

Hali!
Eléggé elszomorító, hogy az előző unban kérelmedet gyakorlatilag változtatás nélkül újra elküldted. Legalább annyi erőfeszítést elvárok egy ilyen kérelemnél, hogy egy teljesen újat írj. Ha valóban szeretnél aktívan a szerver része lenni, erre rászántál volna pár percet.
Ezért ezt az unban kérelmet is elutasítom.
Ha ismét szeretnél a szerveren játszani, írhatsz egy új unban kérelmet két hét múlva. Remélem, az már nem egy egyszerű másolás lesz.
További szép napot, csáó!

Z/H

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.