Utolsó aktivitás

• Buntold
    Buntold válaszolt a következő témára: Donald Michael - buntold.
    Szia! Sejtettem, hogy ez a panasz meg fog születni, hogy őszinte legyek még vártam is. A barátodtól megkaptam a logot, egy 2 órával...
  • R
    Rymama válaszolt a következő témára: Stewie Freeman - Orvosi Alkalmassági.
    Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét. A továbbiakban vegye fel az illetékessel...
  • WalterPapy
    WalterPapy válaszolt a következő témára: Yuki Amane - LSMS TGF LAP.
    Tisztelt Yuki Amane! Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi...
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: Donald Michael - buntold.
    Sziasztok! A csatolt bizonyítékot javítsd, nem jól töltötted fel. @Buntold kérlek, küldj egy logot az adminügyről nekem privátban.
  • Mobbyy
    Mobbyy reagált Szilva posztjára ebben a témában: Elutasítva Callahan Fitzgerald - Szilva a következővel: Kedvelés Kedvelés.
    Nem tudok erre unbant adni. Ha meggondolod magad egy pár hónap múlva visszatérhetünk rá.
  • Ish1mazu
    Sajnos a mai update ezt a hibát nem oldotta meg, továbbra is aktuális
  • kuci
    kuci válaszolt a következő témára: Mclaren 765LT.
    25-t ajánlok rá kezdésnek.
  • Fox
    Fox új témát (Mclaren 765LT) hozott létre itt: Lezárt hirdetések.
    Jármű Eladás Jármű neve: < Mclaren 765LT > Jármű ára: < 5.500.000$ kezdő > Telefonszám: < 1-131-573 > Autó tuningleírása: < 5...
  • D
    Devi új témát (Donald Michael - buntold) hozott létre itt: Lezárt panaszok.
    Panasztevő InGame neve: ► Donald Michael ◄ Panaszra tett Adminisztrátor neve: ► Buntold ◄ Panasz leírása, kifejtése, oka: ► Indoktalan...
  • Kyle
    Kyle válaszolt a következő témára: 6 db jármű eladó..
    Nem rossz még, de kicsit tolhatunk rajta.
  • Debo
    Debo válaszolt a következő témára: Eldobott autó kulcs.
    Ingame megoldva.
  • aMárkooo
    aMárkooo új témát (Eldobott autó kulcs) hozott létre itt: Archívum.
    InGame neved: ♦ Amelia Remington ♦ Problémád/kérésed leírása: ♦ Véletlen kidobtam annó az egyik autóm kulcsát ♦ Bizonyíték: ♦ - ♦...