~Bemutatkozás.~
A nevem László Zsolt. 17 éves vagyok.
Jelenleg még sulizok illetve Erdélyben élek.
A szüleimmel családi válalkozásban dolgozok szabadidömben biciklizek és motorozok.
Körülbelül 6-7éve rpzek már ugyhogy a tapasztalat mondhatni megvan.
~Menyi időt tudnák ráforditani a szerverre.~
Körülbelül 3-4 óra de ha van több szabadidöm akkr lehet 5-6 óra is.
~Mért lennél jó Adminnak?~
Úgy gondolom, hogy alkalmas lennék adminisztrátornak, mert türelmes, objektív és felelősségteljes vagyok. Fontos számomra a szabályok betartása és betartatása, ugyanakkor képes vagyok rugalmasan kezelni a helyzeteket, és nem hozok elhamarkodott döntéseket.
Jól kommunikálok másokkal, igyekszem minden játékossal tisztelettel bánni, még konfliktushelyzetekben is. Nem a hatalom motivál, hanem az, hogy segítsek fenntartani egy élvezhető, igazságos és kulturált közösséget.
~Mit jelent számodra az admin feladata~
Számomra az admin feladata elsősorban az, hogy fenntartsa a rendet és biztosítsa,
hogy minden játékos egy fair és élvezhető környezetben játszhasson.
Ez nem csak a szabályok betartatását jelenti, hanem azt is, hogy segít a játékosoknak, ha kérdésük vagy problémájuk van.
~Szankciók~
~Mesélj az RP múltadról~
Körülbelül 6–7 éve kezdtem el az RP világában tevékenykedni. Ez idő alatt volt lehetőségem rengeteg frakcióban részt venni, illetve admin pozíciót is betölteni. Egyszer egy saját szervert is szerettem volna létrehozni, de sajnos nem jött össze – nehezebb volt, mint gondoltam.
Engem mindig az illegális világ vonzott, mert szerintem sokkal RP-dúsabb egy bandát RP-zni, mint például egy PD-t. A bandákban tanultam meg igazán, hogy mi is az az RP.
Ez idő alatt rengeteg barátot szereztem, aminek nagyon örülök.
Aztán egyszer elhatároztam, jelentkezek adminnak
~Miért szeretnél admin lenni a WestMTA szerverén~
Azért szeretnék admin lenni a WestMTA szerverén, mert hosszabb ideje aktív tagja vagyok az RP közösségnek, és szeretnék többet hozzátenni a szerver működéséhez, nem csak játékosként jelen lenni. Fontos számomra, hogy egy jól működő, élvezhető közösség alakuljon ki, ahol mindenki jól érezheti magát.
Korábbi tapasztalataim során már volt lehetőségem adminisztrátorként tevékenykedni, és ez nagyon megtetszett, mert jó érzés segíteni másoknak, megoldani a problémáikat, illetve hozzájárulni a rend fenntartásához. Úgy érzem, hogy türelmes, segítőkész és igazságos vagyok, ami elengedhetetlen egy admin szerephez.
Szeretnék aktívan részt venni a szerver életében, segíteni a játékosoknak, és hozzájárulni ahhoz, hogy a WestMTA egy még jobb és élvezhetőbb közösség legyen mindenki számára.
Tisztában vagyok az érem két oldalával, soha nem hozok elhamarkodott döntéseket, és mindenki véleményét meghallgatom. Nem vagyok ítélkező típus.
Korábbi tapasztalataim során már volt lehetőségem adminisztrátorként tevékenykedni, és ez nagyon megtetszett, mert jó érzés segíteni másoknak, megoldani a problémáikat, illetve hozzájárulni a rend fenntartásához. Úgy érzem, hogy türelmes, segítőkész és igazságos vagyok, ami elengedhetetlen egy admin szerephez.
Szeretnék aktívan részt venni a szerver életében, segíteni a játékosoknak, és hozzájárulni ahhoz, hogy a WestMTA egy még jobb és élvezhetőbb közösség legyen mindenki számára.
Tisztában vagyok az érem két oldalával, soha nem hozok elhamarkodott döntéseket, és mindenki véleményét meghallgatom. Nem vagyok ítélkező típus.
~Megjegyzés~
Discordot,ts3-at is rendszeresen használom.
Van megfelelő mikrofonom.
Előre is köszönöm a választ.
Szép estét kivánok!
László Zsolt.
Van megfelelő mikrofonom.
Előre is köszönöm a választ.
Szép estét kivánok!
László Zsolt.