Yuki Amane - LSMS TGF LAP

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Cartier

Újonc
Április 5, 2026
5
1
Karakter
Yuki Amane
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Milánnak.
Hány éves vagy? 17 éves vagyok.
Mutatkozz be röviden. Milán vagyok 17 éves, nem rég végeztem a közzépiskolával, azóta magánvállalkozásom van, egyben esti érrétségin vagyok még mellette, 11 éve kézilabdázom, 6 éves korom óta, szerintem kedves vagyok, megértő, és segítőkész, viszont negatívumba nagyon hiperaktív tudok lenni, dolgokat néha túl beszélni, viszont kordában tartom magam, barátnőmmel lakunk egy háztartásban, illetve nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni.
Mi az accountod ID-je? 8534
Hány játszott perccel rendelkezel?240 játszott percel rendelkezem.
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Hát napi 2-3 órát tudnék szerintem fent lenni, így kb 16 órát egy héten.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/2Xw4X1U
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen.

IC RÉSZ

Teljes neve: Yuki Amane
Születési helye: Japán, Tokiói Egyetemi Kórház.
Születési ideje: 2004. 02. 18.
Édesanyja leánykori neve: Ayaka Amane
Bejelentett lakcíme: Jelenleg még nem rendelkezem lakással.
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen, több városban is megfordultam.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Még nagyon régen városokban, voltam elérhető szerelő, és egy régi barátom felkeresset hogy nem-e szeretnék vissza költözni Los Santos-ba, és igent mondtam rá, és szeretnék egy jövedelmes, és egy elérhető kedves közönségnek a tagja lenni.
Miért Önt válasszuk? Úgy gondolom hogy rendelkezem elég tapasztalattal, és elérhető lennék, és megpróbálnék minél több embernek segíteni, és példamutatónak lenni az emberek számára, és minél nagyobb rangom elhelyezkedni a ranglétrán, és nagyon csapatszellem vagyok, tudok csapatban dolgozni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[-]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata, hogy tisztán tartsa a motorolajat, és ezzel megvédje a motort a kopástól.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Kevés vagy rossz minőségű motorolaj, kevés hűtőfolyadék, Hibás/sérült termosztát, hibás/sérült vízpumpa, Eltömődött/sérült/hibás hűtő.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Motorolaj, kénest biztosít ami, Csökkenti a súrlódást a mozgó alkatrészek között, Hűtést biztosít a motor számára, Tisztítja a motort, szennyeződéseket össze gyűjti, amit kiszűr a olajszűrő, Megakadályozza a rozsdásodást, segíti a tömítést. ["W” = Winter] A szám azt mutatja, mennyire folyékony hidegben, Minél kisebb a szám, annál könnyebben folyik hidegindításkor.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kiolvassa a motorvezérlő, és más vezérlőegységek által tárolt hibakódokat.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Motor bemelegítése Egy kisebb ideig járatjuk a motort, mert a meleg olaj könnyebben folyik. Majd, jármű pozícióba helyezése, majd emelése. Kicsavarjuk az olajteknő alján lévő leeresztő csavart, majd az olajat egy kisebb/nagyobb tálba engedjük. Leszereljük a régi olajszűrőt, majd az új olajszűrőt friss olajjal kenjük, majd felhelyezzük. Leeresztő csavar visszaszerelése, különösen figyelni kell hogy ne legyen túl laza, de túl erős sem. A betöltő nyíláson keresztül beöntjük a megfelelő mennyiségű és típusú olajat. Majd a, Nívópálcával ellenőrizzük az olajszintet. Végül, motor beindítása és annak ellenőrzése.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Yuki Amane
Kelt: 2026. 04. 14. 15:25.

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Yuki Amane!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.