Yuki Amane - Adminsegéd jelentkezés.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Cartier

Újonc
Április 5, 2026
5
1
Karakter
Yuki Amane
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Milán, Yuki Amane, 17

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Milán vagyok 17 éves, jelenleg működő magánvállalkozásom van, 11 éve kézilabdázom, jelenleg U20 I. osztályban, kereskedelmi technikumon tanultam 3 évet, személy szerint, de ez mindenkinek releváns, kedves vagyok, megértő, és türelmes, szeretek beszélgetni, embereket megismerni, kondizom lassan 4 éve.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Semmilyen szankcióban nem volt részem. [ ]

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Ez előbbi linken megtekinthető. [4500 perc.]

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Leginkább azért szeretnék ezen szerveren egy ilyen pozíciót betölteni, mert egy stabil, rendesen működő szerver, és tudom hogy a belefektet időm nem felesleges, és olyan embereknek tudok segíteni akik rendes közönségnek a tagjai, és tudom a segítségem nem felesleges, és tudok egy olyan közönségnek a tagja lenni, ami összetart, és rendesen foglalkozva van.

Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladatköre tartózik, hogy segítse a playereket, kérdésekre válaszoljon, egyben könnyítse az adminoknak a feladatát, és próbáljon olyan playereken segíteni, akik megakadtak, vagy esetleg csupán valamit nem tudnak a szerverrel kapcsolatban, hogy zökkenő mentes legyen a szerveren eltöltött idejük, és RP teljes szituációkat tudjanak teremteni, így élvezhessék a szervernek a játékmenetét.

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Azért érdemes engem választani, mert nem csak játszani szeretek a szerveren, hanem aktívan hozzájárulni a közösséghez is. Türelmes vagyok, jól kezelem a konfliktushelyzeteket, és igyekszem mindig objektív maradni. A többi jelentkezőhöz képest abban különbözöm, hogy komolyan veszem ezt a szerepet, nem a rang miatt jelentkezem, hanem azért, hogy segítsek fenntartani a rendet és egy élvezhető játékélményt mindenki számára. Gyorsan tanulok, nyitott vagyok a visszajelzésekre, és ha hibázok, vállalom és javítom. Emellett aktív játékos vagyok, jól ismerem a szabályokat (vagy gyorsan elsajátítom őket), és fontos számomra a korrekt, tiszteletteljes kommunikáció minden játékossal.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív: Türelmes vagyok, jól kezelem a konfliktusokat, korrekt vagyok. Negatív: Túl tudok beszélni dolgokat, néha túlságosan is hiperaktív vagyok, túlságosan is minimalista vagyok, ha valamit csinálok akkor azt tökéletesen akarom.

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Erre jelenleg nem tudok pontosan válaszolni, mert nem tudom később mennyi szabadidőm lenne pontosan a adminisztrátor pozíció betöltésére, de ha lehetséges lesz akkor igen. Leginkább azért hogy később ne csak kérdésekkel kapcsolatban tudjak segíteni, hanem adott szituációkba is, egyéb szabálysértő esetén szankciót osztani, hogy a szabályt betartó playerek teljes RP szituációkat tudjanak teremteni a szerveren, és élvezhessék a szerver nyújtotta RP lehetőségeket.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Naponta bőven 2-3 órát szerintem elérhető tudok lenni a szerveren, ezt az időt adminsegéd feladatok ellátására fordítani.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza. [Okmányokat itt tudod kiváltani ami elengedhetetlen, a zökkenőmentes játékmenet során, első munkádat is itt tudod felvenni, enélkül nem nagyon tudod elkezdeni a játékot, mivel egy kezdő tökére van szükséged hogy a játékmeneted felgyorsuljon a későbbiekben, erre leggyorsabb/leghatékonyabb szerintem a takarító munka, egyben itt megtalálható az adásvételi, ami későbbi RP szituációkban szükséges lesz.]
Korház. [Esetleges RP szituáció után, vagy egy nagyobb baleset után itt tudod magad meggyógyítani, hogy később ne kerülj animba, esetleg ne halj meg, így esetleges RP szituációt nem kell kihagynod, így nem maradsz ki semmi izgalmas RP szituációból.]
Autókereskedés. [Itt tudod megvásárolni az első autódat, ami majd később szuvenírként fog garazsadban ragyogni, egyben itt tudsz későbbikben autót vásárolni limites kocsikat PP-ért hogyha esetleg egy kocsit nem nagyon adnak el, egyben esetleg későbbiekben céged lesz, itt tudsz hozzá vásárolni sprintert is.]

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Elsőnek is elmondanám a szervernek a alap RP szabályait, hiszen a szabályok határoznak meg mindent a szerveren, utána elmagyaráznám neki hogy pontosan hol tudja kiváltani a okmányokat, egyben hol tudja felvenni az első munkáját, utána hogy pontosan hol található a autósiskola és annak a pontosabb működését, elmondanám hol található pontosan autóskereskedés, és hogy utána pontosabban milyen hobby-k [Detektor, horgászat.] hol tudja a megfelelő itemket megvenni, és hogyan kell használni, és esetleges helyeket elmondani, ahol könnyebb antikokat találni, horgászatnál melyik helyen éri meg jobban horgászni, ami idő mentősebb. Elmondani a fontosabb helyeket, és hogy ezt a F11-ben találja a pontos elhelyezkedés az adott BLIP jelölésnél, így később esetleg valamit nem találna csak megnézi a F11-et, esetleg ha valami probléma lenne, tudna írni reportot.

• Kedvelés
Reactions: BXXDHINI
image.png

Szia.
Sajnálattal értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elutasításra került.
Megjegyzés: Rengeteg a szóismétlés. Van jónéhány helyesírási hiba is.​
" A többi jelentkezőhöz képest abban különbözöm, hogy komolyan veszem ezt a szerepet, nem a rang miatt jelentkezem"​
Miből gondolod, hogy a többiek nem veszik komolyan a rájuk bízott feladataikat?...

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.