YOUTUBE zene lejátszó.

rea

Újonc
Május 6, 2026
3
0
Karakter
Askyn Zubir
Sziasztok! Gondoltam írnék egy ötletet ami véleményem szerint megállná a helyét a szerveren! Na szóval véleményem szerint sokat dobna rajta hogyha lehet youtube linket betenni autó rádiójába, - de akár hifibe sem lenne rossz ötlet. Igazából elmész autók mellett minden 2.-ban szól a rádió tehát maradjunk annyiba, - hogy a többség pl futárkodás közben vagy csak szimplán hallgatja a szerveren bent lévő rádiókat, - és nem gondolom azt csak én vagyok így vele, hogy sokat dobna ha mindenki azt hallgathatná az autójában amit szeretne. VÉLEMÉNYEM szerint kivitelezhető lenne ez az egész csak, - hogy mégtöbbet dobjon a játék élményen.

Szia.
Azt hiszem volt már ötletbe és az is elutasításra került.

TV-ben volt ilyen lehetőség azt hiszem.

Szia.

Ha tényleg a zenehallgatásod diverzifikációja a cél, te magad is tudsz youtube-ot hallgatni, nem kell ahhoz külön rendszer.
Ez egyedül maximum car meet-eken lenne érdekes, vagy buli RP-ken.

A legnagyobb probléma nem a kivitelezhetőséggel van, hanem azzal, hogy a Youtube-on nem csak zenék vannak és majdnem lehetetlen korlátozni, hogy mit tesz be az ember az API-n keresztül.
A gond ott kezdődik, hogy KB. senki nem kíváncsi szerintem Danika house-ra és hasonló társaira azokon kívül akik ezzel kívánják magukat ""szórakoztatni"" , de ez még távolról sem a legnagyobb baj.
Vannak különféle hangok youtube-on amik igazából csak zajok és arra lettek kitalálva, hogy az emberek "idegeire menjenek", elég ha rákeresel youtube-on, hogy : "irritating sounds".

Az ilyen és ehhez hasonló csodákat rendszer szinten LEHETETLEN szűrni, nincs ellene "védekezés".
Persze zsigerből rá lehetne vágni, hogy OK akkor hozzunk rá szabályzatot, de szerintem egyik adminnak sem hiányzik az, hogy ilyenekkel kelljen szórakozni.

Erre esetleg egy alternatíva lehetne a Spotify API, ahol persze ugyan úgy fent vannak a fent említett ""zenészek"" de nincs fent a később említett cuccok közül egy sem.

Egy szó mint száz, ezt ebben a formában nem tudom támogatni.

• Kedvelés
Reactions: rea
Szia.

A legnagyobb probléma nem a kivitelezhetőséggel van, hanem azzal, hogy a Youtube-on nem csak zenék vannak és majdnem lehetetlen korlátozni, hogy mit tesz be az ember az API-n keresztül.
A gond ott kezdődik, hogy KB. senki nem kíváncsi szerintem Danika house-ra és hasonló társaira azokon kívül akik ezzel kívánják magukat ""szórakoztatni"" , de ez még távolról sem a legnagyobb baj.
Vannak különféle hangok youtube-on amik igazából csak zajok és arra lettek kitalálva, hogy az emberek "idegeire menjenek", elég ha rákeresel youtube-on, hogy : "irritating sounds".

Az ilyen és ehhez hasonló csodákat rendszer szinten LEHETETLEN szűrni, nincs ellene "védekezés".
Persze zsigerből rá lehetne vágni, hogy OK akkor hozzunk rá szabályzatot, de szerintem egyik adminnak sem hiányzik az, hogy ilyenekkel kelljen szórakozni.

Erre esetleg egy alternatíva lehetne a Spotify API, ahol persze ugyan úgy fent vannak a fent említett ""zenészek"" de nincs fent a később említett cuccok közül egy sem.

Egy szó mint száz, ezt ebben a formában nem tudom támogatni.
Gondoltam én is egyébként a Spotify alapúra is egyébként, - illetve azt nem írtam oda de úgy gondoltam, hogy "mindenki hallgathatná a saját zenéjét de csak NORMÁLIS kereteken belul.

... "mindenki hallgathatná a saját zenéjét de csak NORMÁLIS kereteken belul.

De megint csak ismételni tudom magam, nem tudod szabályozni csak az admin teamnek adnál plusz feladatot, van elég ennélkül is.

• Kedvelés
Reactions: filepko
csao! lesz megoldas. https://forum.westmta.com/threads/hi-fi-berakasa.5962/
a tv kivetelre kerult, folyamatos mta frissitesek amik erkeztek megoltek es 1000bol ha ket linket lejatszott lehet sokat mondok. eleg egy hifi rendszer. az viszont tenyleg nem elvarhato, hogy minden egyes hifit lerako jatekost az adminok szurjenek es monitorozzak ki funol vele. legyen hifi rendszer yt alapon, ingatlanon belul! utcara boven eleg egy radioallomasos hifi. lehet nem mondok ujdonsagot, de abbol is a dikh radio szolna nonstop 110 volume -on mint most az autok 97%-,bol.

• Imádom
Reactions: Buntold
Szerintem maga a játékos dönti el hogy mit akar hallgatni a kocsijában. És amit mondtál az jó ötlet lenne hogy csak spotify-os linket fogadna el a kocsi rádió.

Szerintem maga a játékos dönti el hogy mit akar hallgatni a kocsijában...

Ez egész addig egy remek érv amíg nem kényszerít rá mást, hogy vele együtt hallgassa.