Elutasítva Yorell Atkins-Bence58

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Szultanvagyok

Újonc
Június 4, 2025
14
12
Karakter
Yorell Atkins
westlogo.png

InGame neved:
Yorell Atkins

A kitiltás időpontja:
2026. 07. 06.

A kitiltás időtartama:
Örök

Admin neve, aki kitiltott:
Bence58

Kitiltás indoka:
Indokolatlan nagykaliber viselése, UCP előélet

Amiért szeretnéd az unbant:
Csao-sziasztok, nem igazán értek egyet a bannommal. Mivel rabolni voltunk a Nightshift frakival, meghaltunk és tk-s volt az autóm hívtam egy szerelőt és telepre értünk. Rajtam volt a fegyver telepen is és igen céloztam egyszer, oda jött ic Walter és kérdezi hogy ez mi volt, figyelmen kivül hagytam az egészet.Mivel a telepen nincs semmilyen akció ezt át rágtuk már párszor, ezt nem lehet akciónak nevezni hogy elővettem egyszer amivel meghaltam és ic rajtam sincs. https://pastebin.com/ikUud9Lq

Megjegyzés:
Egy discord beszélgetésre irj egy időpontot lenne pár kérdésem.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Peti1212
Szia.

Ha nem volt nálad IC akkor sem értem miért kellett célozgatni, illetve miért nem lehetett a csomagtartóba letenni ha annyira nem akartad, hogy nálad legyen, de most ez a legkisebb probléma, ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Szerintem elég sok dolgot elnéztem/elnéztünk neked a szerveren amiért nem kaptál semmit és elég rendesen kihasználtad ezt. (úgy, hogy az UCP-dre már alapból örök kitiltás járna annyi jail van rajta)
Jöttél ezzel az élményképezéssel, fórumon azóta se láttam ilyet tőled (max azt a 3db-ot ami törölve van). Amikor felléptem a szerverre (és fent voltál) mindig csak azt láttam, hogy a traffipax jelez a körözésre amit akkor szereztél valahogy. (ez 98%-ban így volt amikor egyidőben fent voltunk)
Amikor az első bannod kaptad akkor szóltam, hogy ez lesz a vége, azután is csak menekültél.
Nincs sok értelme Discordon beszélnünk, hiába jössz napi szinten a váróba, ahogy kihasználtad ezt, úgy teljesen felesleges, nem tehetsz meg mindent a szerveren.

• Kedvelés
Reactions: Peti1212
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.