Ylli Gjon > Bishop

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Notic3s

Újonc
Szeptember 10, 2026
1
0
Karakter
Ylli Gjon
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
► Ylli Gjon◄

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Bishop◄

Panasz leírása, kifejtése, oka:
► Nem egyet értés!◄

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► ◄

Megjegyzés:
►
Nem értek egyet a rám kiszabott 240 perces adminjaillel és annak mértékével.
A szankció indoka „OOC szidás [kezdő]” volt, ami azért került kiosztásra, mert egy másik játékosra a „gerinctelen” kifejezést használtam. Elismerem, hogy ez egy minősítő és nem megfelelő OOC megnyilvánulás volt, ugyanakkor véleményem szerint a 240 perces, tehát 4 órás adminjail aránytalanul súlyos büntetés ezért az egyetlen kijelentésért.
Nem használtam trágár, obszcén vagy különösen durva sértéseket, nem anyáztam, nem káromkodtam, és a helyzet után vissza is mentem volna rendezni a konfliktust, illetve bocsánatot kérni. Különösen túlzónak érzem a büntetést annak fényében, hogy kezdő játékosként kaptam rögtön 240 perc adminjailt egy ilyen OOC megnyilvánulás miatt.
Nem azt vitatom, hogy a „gerinctelen” szó minősítésnek számíthat, és emiatt valamilyen szankció indokolt lehet. Elsősorban a büntetés mértékével nem értek egyet. Véleményem szerint egy figyelmeztetés vagy egy lényegesen rövidebb adminjail arányosabb lett volna az elkövetett szabálysértéssel.
Ezért szeretném kérni a bírálat és a kiszabott 240 perces adminjail felülvizsgálatát, illetve annak megindoklását, hogy egy ilyen súlyú OOC megnyilvánulás miért indokol rögtön 4 óra adminjailt egy kezdő játékos esetében.
◄
​

Szia!

Először is szeretnék kitérni az egész ügy elindítójára.​
Üzenetet kaptam azzal kapcsolatban miszerint prémium fejlesztéses garázzsal kapcsolatban történt átverés. Ez a jelenlegi tudomásom szerint tisztázva lett, ugyanis IC félreértés következtében született ez a felvetés. (Ezt te is leírtad, amikor rákérdeztem az egészre, logom bizonyítani fogja)

Másodsorban a szabályszegésedre térnék ki.​
A kapott kép alapján arra döntésre jutottam, hogy ezek a kijelentéseid teljes mértékben kimerítik az OOC szidás fogalmát. Soha senkinél nem volt elfogadott ilyen, és ehhez fogható megnevezés OOC chaten.
Semmilyen formában nem degradálhatod, minősítheted, és szidhatod a játékostársaid OOC chaten.

Most pedig a szabályszegésedért kiosztott szankció mértékére térnék ki.​
Véleményem szerint, és már többszöri esetek alapján is, az ilyen megnyilvánulások szankcionálásának mértékét teljes mértékben az admin maga döntheti el (UCP előélet, az adminügy alatti stílus figyelembevételével)
Illetve az, amiket te az adminügy alatt írtál a részemre, szerint csak emelték a szankció mértékét. Gondolok itt a lejárató videó említésére a noti csatornán, hogy én ezzel elrontom az UCP-det, illetve, hogy én nem bírom az "arcodat".

Utoljára pedig kitérnék arra, miszerint a személyedet nem bírom.​
Mindketten tudjuk, ezt az ügyet megelőzően egy másik adminügyben is részt vettünk mindketten, amely után te azt szűrted le, hogy én nem bírlak téged, és ezért próbálok fogást találni rajtad.
Ezt megcáfolnám, ugyanis az első ügynél egy UBER fuvart nem fizettél ki, a reportra érkeztem, melyet követően odageteltelek, és megkértelek a fizetésre. Ezt az egész ügyet le is zártuk ott és akkor, semmilyen rossz érzés nem fogalmazódott meg bennem a részedre.

Továbbiakban nem szeretnék semmi többet hozzáfűzni, várom a bíráló admin válaszát.
(A szükséges logot elküldöm a bíráló adminnak privátban, admin napló védelmének érdekében)

Sziasztok!

Az panaszt én fogom bírálni.
Átolvastam a logokat amit Bishoptól kaptam.
Ezek alapján nem találok hibát abban, hogy ekkora mértékű aj-t kaptál @Notic3s.

Ha alapvetően ezt az egész ügyet normális keretek közt meg tudtátok volna beszélni, nem fajult volna az egész idáig. Ahogy te is leírod, nincs rendben az, hogy valakit gerinctelennek titulálsz. Ez valóban nem érne meg 240 percet, de ezt személye válogatja.

Viszont az, amiket már Bishopnak írtál részemről megért volna egy 1 hónapig tartó bant is akár, tehát véleményem szerint még jól is jártál.
Az egészhez annyit tudnék hozzátenni, hogy a jail indokát ki lehetett volna bővíteni az OOC Szidás mellé az OOC Stílussal és akkor nem is lenne miről beszéljünk.

Tehát összefoglalva a leírtak alapján Bishop nem hibázott, @Notic3s te pedig figyelj jobban arra, hogy miket írsz le az OOC chatre.

• Kedvelés
Reactions: Bishop
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.