Panasztevő InGame neve:
► Ylli Gjon◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Bishop◄
Panasz leírása, kifejtése, oka:
► Nem egyet értés!◄
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
►
Nem értek egyet a rám kiszabott 240 perces adminjaillel és annak mértékével.
A szankció indoka „OOC szidás [kezdő]” volt, ami azért került kiosztásra, mert egy másik játékosra a „gerinctelen” kifejezést használtam. Elismerem, hogy ez egy minősítő és nem megfelelő OOC megnyilvánulás volt, ugyanakkor véleményem szerint a 240 perces, tehát 4 órás adminjail aránytalanul súlyos büntetés ezért az egyetlen kijelentésért.
Nem használtam trágár, obszcén vagy különösen durva sértéseket, nem anyáztam, nem káromkodtam, és a helyzet után vissza is mentem volna rendezni a konfliktust, illetve bocsánatot kérni. Különösen túlzónak érzem a büntetést annak fényében, hogy kezdő játékosként kaptam rögtön 240 perc adminjailt egy ilyen OOC megnyilvánulás miatt.
Nem azt vitatom, hogy a „gerinctelen” szó minősítésnek számíthat, és emiatt valamilyen szankció indokolt lehet. Elsősorban a büntetés mértékével nem értek egyet. Véleményem szerint egy figyelmeztetés vagy egy lényegesen rövidebb adminjail arányosabb lett volna az elkövetett szabálysértéssel.
Ezért szeretném kérni a bírálat és a kiszabott 240 perces adminjail felülvizsgálatát, illetve annak megindoklását, hogy egy ilyen súlyú OOC megnyilvánulás miért indokol rögtön 4 óra adminjailt egy kezdő játékos esetében.
◄