LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
DávidHány éves vagy?
20Mutatkozz be röviden.
Dávid vagyok 20 éves. Most végeztem logisztikai technikusként. Amíg nem tudok elhelyezkedni logisztikusként addig édesapámmal járok redőnyözni hogyha a harmadik fél nem tud velük menni, szeptemberbe pedig elkezdem a targoncás jogisítványt mivel jól fog jönni a szakmámhoz. Szabadidőmben szeretek Rp szervereken játszani, több szerveren is jelen vagyok.Mi az accountod ID-je?
9275Hány játszott perccel rendelkezel?
2187Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
15-25Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/3TQM6SeÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Xou ZhakeSzületési helye:
Los Santos KórházSzületési ideje:
2000.04.28.Édesanyja leánykori neve:
Tara ZhakeBejelentett lakcíme:
CommerceRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen, másik városban már voltam szerelő.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[X]Általános Iskola[X]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Mindig is szerettem az autókat, szeretek velük "foglalkozni", mindig jó érzéssel tölt, el ha az ügydél kérését teljesíteni tudom.Miért Önt válasszuk?
Úgy gondolom, hogy jó tagja lennék a csapatnak, a munkámat mindig megfelelően és lelkiismeretesen végzem.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Tisztán tartja az olajat, ezzel megfelelő kenést biztosít.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hibás hűtőrendszer, hűtőfolyadék hiánya.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Motorolaj feladata, hogy csökkentse az alkatrészek kopását és tisztán tartsa a motort, segítse a hő elvezetését. 5W: alacsony hőmérsékleten könnyebben folyik az olaj, könyebb vele a hidegindítás. 30: hígabb az olaj meleg motornál. 10W: hidegen is folyékony marad, de sűrűbb mint az 5W. 40:sűrűbb meleg motornál.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kiolvassa a hibakódot, segít megtalálni a motorhiba okát.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Előkészítés: Előkészítjük a szerszámokat, a megfelelő olajat és az edényt. Felmelegítés: Járatjuk egy kis ideig a motort, hogy felmelegedjen, mert így könnyebben kifolyik az olaj. Leeresztés: levesszük a sapkát, edényt rakunk alá amibe folyhat az olaj. Cseréljük az olajszűrőt:Lecseréljük a régit és a gyűrűt bekenjük egy kis olajjal. Csavarok vissza szerelése. a csavart vissza rakjuk egy új alátéttel. Betöltjük az új olajat és vissza tesszük a sapkát. Ellenőrzés: Ezek után beindítjuk a motort, hogy kenjen az új olaj, majd ellenőrizzük az olajszintet.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Xou Zhake
Kelt: 2026.07.27.
Kelt: 2026.07.27.