Xandro Kwee jelentkezése a Los Santos Mechanic Shop-ba

LnD1999

Újonc
Szeptember 3, 2026
2
0
Karakter
Xandro Kwee
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Ricsi
Hány éves vagy? 26
Mutatkozz be röviden. Sziasztok! Ricsinek hívnak, még 1 hónapig 26 éves vagyok. :D Röviden magamról, még új vagyok a West MTA szerverén, de igyekszem felfedezni minden szegmensét, Életvidám csapatjátékos ember vagyok. Hobbijaim autó szerelés, "autó építés" találkozókra járni a haverokkal. Autófényező végzettséggel rendelkezem, már gyerokkormtól kezdve az volt nekem a legfontosabb, hogy autókkal foglalkozzak.
Mi az accountod ID-je? 9568
Hány játszott perccel rendelkezel? 1337
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) kb 600-1000 percet, ez váltohat mivel 4 napot dolgozok 4 napot nem egy héten.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/SqCePFH
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Xandro Kwee
Születési helye: Los Santos Medical Center
Születési ideje: 1998.10.10.
Édesanyja leánykori neve: Lucia Santos
Bejelentett lakcíme: Los Santos, Pirickel Ave. 87.
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen, 1-1,5 év tapasztalattal rendelkezem, mivel az előző városban ahol éltem, ott is autószereléssel foglalkoztam
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[x]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretném bővíteni a meglévő tapasztalatomat, amint megfigyeltem egy össze tartó csapat dolgozik a telephelyen aminek szeretnék a részese lenni.
Miért Önt válasszuk? Alázatos vagyok, a kollégáim és a feletteseimmel mindig tisztelettel beszélek, az ügyfeleket a legjobb tudásom szerint kiszolgálom és segítséget nyújtok nekik. Könnyen tanulok, mindig meghallgatom a tanácsokat, és meg is fogadom őket.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajkörből kiszűrni a kártékony dolgokat, hogy ne jusson el az olaj körbe/ az olaj pumpába. Pl: fémreszelék, láncos motornál műanyag darab stb.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hűtőrendszer eltömődése, folyadék hiány, vagy a vízhűtő hűtőbordáinak eltömödés/hiánya.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
a W-vel jelölt a hideg viszkozitását mutatja az olajnak, a betű nélküli szám pedig a meleg viszkozítását.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Motor vezérlőből hibák kiolvasására használjuk, esetleg szenzorok illetve modulok tesztelésére is alkalmas.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
felemelem az autót, hogy a leeresztő csavar felé dőljön a motor, a leeresztő csavar alá berakok egy kannát/tálcát ahova fojhat az olaj, leszedem az olaj betöltő sapkát a könnyebb kifolyás érdekében, kitekerem az olajteknőből a leeresztő csavar, miután szépen kicsöpögött vissza tekerem a csavart egy új réz alátéttel, kitekerem az olajszűrőt, hagyom azt is kicsöpögni, féktisztítóval letakarítom az olajszűrő helyét és a leeresztőt. Mielőtt felrakom az új olajszűrőt vékonyan bekenem a tömítését használt olajjal, a jobb tömítttség érdekébnen, illetve, hogy ne csípje be a tömítést. Ezt követően megnézem milyen viszkozitásu olaj kell a motorba illetve hány liter. Végezetül feltöltöm a motort a megfelelő mennyiséggel. Olajbetöltőt vissza rakom, 5-10 másodperc elejéig beindítom az autót, hogy mindenhova elérjen az olaj/feltöltse a szűrőt. Ezt követően olaj szintet ellenörzöm, ha nem kell utántölteni akkor kész.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás: Xandro Kwee
Kelt: 2026.09.07.

Tisztelt Xandro Kwee!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Fire
Reactions: LnD1999