IC ADATLAPTeljes neve: William Peter
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2002.02.17
Születési hely: Los Santos Medical Centre
Életkor: 24
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1-124-938
Los Santos Jefferson környékén nevelkedtem egészen 18 éves koromig. Édesanyám cukrász volt, míg édesapám rendőr, így édesapám úgy nevelt, hogy felnőtt koromra belőlem is rendőr legyen. Nem is elleneztem, mivel már általános iskolás korom óta érdekelt a rendészet. Legmagasabb végzettségem az a Los Santos Highschool-ban szerzett érettségim. Egy testileg és lelkileg épp, segítőkész embernek tartom magamat. Gyakran sportolok, és mindennapi rutinom tartalmazza a napi konditerembe járást. Kiszeretném magamat próbálni a rendőrség terén, és a tőlem telhető maximumot nyújtani.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen[ x ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen[ x ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen[ x ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ x ] Soha[ - ] Az elmúlt 6 hónapban[ - ] Az elmúlt 12 hónapban[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen[ x ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Balázs, william_peter_sastyle
Életkorod: 14, júliusban töltöm a 15-öt.
Játszott percek a szerveren: 11744
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Ez változó, de átlagba 2-3 órát.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Szevasztok! Balázs vagyok, most fogok ballagni általánosból, hobbyból videójátékokkal szoktam játszani, néha focizni, biciklizni barátokkal. lassan kb 6 éve RP-zek, SAMP-on kezdtem.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Nem, nem rendelkezek még tapasztalattal, de gyorsan tanulok.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Tavaly óta, 2 frakcióban voltam eddig, mindkettő illegál volt. Megnevezni nem tudom már őket, mert már megszüntek.
2 adminjailem és 1 bannom volt, ezek is lassan 5 hónapja.
2 volt.
ZÁRÓ NYILATKOZAT
A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
William Peter
Dátum: 2026.05.23
William Peter
Dátum: 2026.05.23