- Június 6, 2026
- 1
- 0
- Karakter
- Vin Diesel
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
Roland hercegHány éves vagy?
19Mutatkozz be röviden.
Sziasztok Kállai Roland vagyok 19 éves napi szinten dolgozok ha van egy kis időm akkor jatszok van kettő kicsi gyermekem és feleségem van. Kecskeméti vagyok de tudom mi a határ a jatékal kapcsolatban .Mi az accountod ID-je?
9180Hány játszott perccel rendelkezel?
1798Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
10-20 óra Rendelkezel Discord fiókkal?
[+]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[+]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/X8S2eYz/ICODE]
[B][COLOR=rgb(247, 218, 100)]Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?[/COLOR][/B] [ICODE]IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Wens ThomasSzületési helye:
Los Santos Születési ideje:
2006.12.07Édesanyja leánykori neve:
Carter MariahBejelentett lakcíme:
GatonRendelkezik autójavító tapasztalattal?
NemMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[x]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Őszite leszek imadom a kocsikat föleg hogy babrálni kell velük és foglalkozni,és mindig is érdekelt a kocsik világa és szerelése és ezért szeretnék egy jó csapathoz tartozni. Miért Önt válasszuk?
Teestvérem ott dolgozik (wens david) és ö mesélt nekem a csapatrol és a munkárol hogy milyen őszetartó csapat és milyen versenyképes a csapat. Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[-]15:00-18:00[x]18:00-22:00[x]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Megvédje a motort a szenyeződésektőlMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hűtő rendszer problémaMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Csökkenti a kopást (számokat biztoisan nem tudom és nem szeretnék hülyeséget irniMi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kocsi hiba jelzőFejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Az emelőre állunk a fel emeljük a emelővel a kocsit aztán a motorolajtartót sapkát levesszük aztán a szűrőt is ki vesszük le engedjük a olajat aztán ha szükséges akkor egy szűrő csere aztán betöltjük az új olajat aztán le engedjük emelővel és be indítjuk a kocsit járni ellenőrizni nincs e szivárgás vagy bármi baj .
Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Wens Thomas
Kelt: 2026.06.29
Kelt: 2026.06.29