Los Santos Police Department
Application Form
[/CENTER]
IC INFORMÁCIÓK
Jelentkező teljes neve:
Vodim D Michael
Születési helye, ideje:
Las Venturas,2002.09.03 - 24 Ev
Bejelentett lakcíme:
Nincs
Legmagasabb iskolai végzettsége:
University of California,Los Angeles - Legmagasabb kepzetsegu tanitast kapva - Criminal Justice/Law/Psyhology/Forensic Science
Telefonszáma:
1-129-065
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
Nev: Vodim D Michael
Eletkor: 24
Szuletesi hely: Los Angeles, Kalifornia
Allampolgarsag: Amerikai
Vodim D. Michael egy céltudatos, fegyelmezett és elemző gondolkodású fiatal férfi, aki már korán felismerte, hogy az igazságszolgáltatás és a bűnüldözés világa az ő útja. Nyugodt természetű, de határozott fellépésű személyiség, aki stresszhelyzetben is képes tiszta fejjel dönteni.
Vodim kiemelkedo eredmenyekkel vegezte tanulmanyait a University of California,Los Angeles intezmenyeben,ahol Crimionology es Forensic Studies teruleten szerzett magas szintu kepesitest.
Az egyetemi évei alatt:
Mélyreható tudást szerzett kriminalisztika, bűnügyi elemzés és viselkedésprofilozás terén
Részt vett szimulációs nyomozásokban és esettanulmányokban
Kiemelkedett precizitásával és részletekre való odafigyelésével
Oktatói többször is kiemelték mint olyan hallgatót, aki képes komplex helyzetek gyors és logikus feldolgozására.
OOC INFORMÁCIÓK
Hogy hívnak?
Szabo Richard Csongor
Hány éves vagy?
20
Jelenleg hány játszott perced van?
1506
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
Ezen a szerveren nem sehol,mashol igen rengeteg helyen,tavozasi okok - Lehetosegek atnyujtasa irant tortent masok fele.
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
Egyiksem
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
Persze. / @levisse
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
Richard vagyok egy 20 eves srac Erdelybol,foglalkozasom focizas es ilyenek,kedves es baratsagos tipusu karakter vagyok,szeretek rp-zni illetve rendvedelmi korokben mozogni es ott kialakitani a jatekbeli karaktereim,illetve komoly vagyok es helyzetekre torekvo / problema megoldo szemely.
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
Tobbfele helyen megfordultam rendvedelmi szakmaban mashol,mindenfele teren legyen az akarmelyik allomany/rang/pizicio,mellesleg szeretem a csapatmunkat es a bunugyhoz kapcsolodo temakat es jatekban kialakulo lehetosegeket,szeretnek egy jo csapat tagja lenni,masokkal jatszani az allomanyban illetve segiteni a frakcio tarsaim,a feleteseim es a frakcio elmenyet/tapasztalatait/kialakitasait/stb....
Utoljára szerkesztve: